- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Olyan nincs, aki ebből semmit nem élvez(ne). Ez nem arról szól, hogy van x funkció, amit nagyon vár egy 1.0-ás user. Hanem pl a mt billentyűzet. Ember nincs, aki ezt várná, magától. aztán ha bekerül a rendszerbe, élvezi, bár tudni továbbra sem fogja, hogy mitől lett jobb. Azért, mert nem tud róla, és nem várja tudatosan, attól még hiányzik neki.
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #61 üzenetére
na, ha valakinek ezekből semmi nem fontos, az idióta.
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #61 üzenetére
ez igaz, csak ugye amire fateless (szvsz nem kicsit bunkó módon) nem képes nekem válaszolni, az is igaz marad. Tehát bizony hiába szarik rá az átlag felhasználó, hogy milyen verzió fut a készülékén, az alapvető gondolat amire én válaszoltam, idézem: a fogyasztói társadalom népbetegsége... ez volt, és ez bizony nem igaz.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Ez a fogyasztói társadalom népbetegsége...
a frászt. ma egy elavult android rendszer már magát az okostelefon mivoltát kérdőjelezi meg az adott készüléknek, hiszen egyre több olyan program van, ami a régebbi verziókon el sem indul. hány ás hány dolog tetszett meg ismerősömnek is, akinek x10 volt, de sajnos 1.6 miatt nem ment. És ez csak a jéghegy csúcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest