- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
-
>-48-<
aktív tag
válasz
alonsofan #41 üzenetére
Félreértettél.
Úgy értettem, hogy bár meg fog jelenni a frissítés, abban nem fog realizálódni minimum két fontos feature, ami amúgy a stock androidokon igen.
Mégpedig azért, mert a SE átszabta a contact listát és a naptárat sajátra. Pedig a számomra egyik legmókásabb feature a quick contacts. Remélem pozitív csalódást okoznak és azért valahogy megoldják, hogy a saját gyártmányú listájuk is rendelkezzen valami hasonló funkcióval.
A másik meg a naptár. Az a 2.1-ben de lehet hogy csak a 2.2-ben teljesen megújult és szinte ua funkciókat megkapta mint az asztali google calendar. De ez is csak akkor működik, ha a telefon gyártója az alap google appokat rakta fel alapból a készülékre. De sajna SE itt is saját cuccot használt. -
roti86
őstag
válasz
alonsofan #24 üzenetére
Jah, 76 K. Ennyit nem ér nekem, kevesebbre számítottam (max 60K-ra függetlenül). Mert sírt az LG, hogy veszteséges negyedévet zárt, akkor nem ennyiért kéne adni a P500-at. Habár kétségkívül Magyarország csak egy kis részt ad hozzá az eladásokhoz, Németországban jóval kedvezőbben hozzá lehet jutni, konkrétan 230 euróért (63K kb.). Az átlagkereset sem 100K mint itt és még a telefon is olcsóbb pfhh.
De ez csak az én személyes véleményem.
Hogy ne csak OFF legyek: Örülök, hogy megkapta az X8 a 2.1-et, jobb mint az 1.6 programkompatibilitás szempontjából is. Nem is rossz teló az x8 csak lehetne kicsit karcsúbb (a 15mm kicsit soknak érzem), a kamerája meg ugyanolyan mint a P500-nak és ezt meg lehet kapni Vodánál 45K-ért.
-
BloodRay
veterán
válasz
alonsofan #12 üzenetére
2.2-ben pl az a nagy szám többek között, hogy gyorsabb és lehet sd kártyára telepíteni. Amik azért elég pozitív dolgok szerintem.
Optimus One kártyafüggetlenül lehet olyan 60-70 max, szolgáltatónál nagyon jó választás lehet amint bekerül. X8-nál jóval komolyabb készülék lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest