- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az utolsó is a 8. De nem is azzal van a baj. Hanem a régebbiekkel. Nagyrészt azokkal a céges gépekkel, ahol nem hajlandóak frissíteni, mert mondjuk borulna náluk sok minden. Lassan a W7 is kifullad és az az alá pakolt IE is. Újabb már arra sem jön ki, ha jól tudom. 8.1-en van a legújabb.
-
Geller72
veterán
Hol olvastad, hogy én bevédtem? Hol írtam, hogy űberfasza? Annyit írtam, hogy náluk legalább lehet választani. Ami nem ugyanaz.
Nem azt írtam, hogy jó, hanem kettőjük közül ebben az esetben jobb a hozzáállásuk.
(A linkelt dologgal kapcsolatban meg - igaz, hogy én másik forrásból, de - azt olvastam, hogy konkrétan egy warez kópia, amit a store-ban árulnak. Na most hány olyan app van akármelyik storeban, ami átverés? Van néhány. Akárhol. Nem az MS rakta fel és az azért teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Mert van, ahol azt olvastam, hogy sokan így állítják be, ami nem igaz. Csalók mindenhol vannak. Baromira komoly audit sehol nincs.
-
Geller72
veterán
"Böngészők a felhasználók körében az Internet Explorer a legkevésbé frissített szoftver – az IE felől érkező kérések csupán 10 százaléka érkezik a böngésző legfrissebb verziójától. A felhasználók által használt IE böngészők átlagosan 31 hónappal régebbiek a legfrissebb verziónál
összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a Chrome böngészők webes kéréseinek 64 százaléka a legfrissebb verziójú szoftverektől érkezik. Ez azt jelenti, hogy a Chrome automatizált frissítési rendszere hatékonyabban biztosítja a rendszeres frissítést a felhasználók számára"Erre már meg is adtátok a választ. A Google akkor is frissít, ha akarod, ha nem. Így mondjuk könnyű. Az MS legalább megkérdezi. Alapértelmezésről van szó. Ez van ahol jó, van ahol rossz. Én jobb szeretem, ha magam dönthetek. A Google sem lenne ebben olyan jó, ha manual update lenne. Ebben nyugodtak lehetünk. Egyébként egy kicsit elmosolyodtam, mert pont egy olyan cég tör pálcát mások felett, akik több éves exploit kitre még nem adott orvoslatot és van olyan cuccuk, amin az nem jár ki-be, aki nem akar. Elég csak a cisco és exploits varázsszavakat bepötyögni a böngészőbe.
De lehet, hogy én gondolom rosszul..(Vagy ez csak egy burkolt reklám volt?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest