Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz bambano #181 üzenetére

Nekem olyan SSD-m van a munkahelyi laptopban (840 EVO 250GB), még nem frissítettem a legújabb, javított FW-re (majd karácsony előtt vagy után az utolsó/első munkanapon) de azzal a masszív sebességproblémával is mindennapos irodai felhasználásra kategóriákkal gyorsabbnak érzem mint egy HDD-t...

A swap file-t ki lehet kapcsolni Windowsban, a teljes kikapcsolás szerintem legnagyobb hátránya az hogy crash esetén nem tudsz rendes dumpot csinálni, tehát ha valaki nagyon ki akarja kapcsolni, akkor is jobb inkább egy kis (1/2GB) méretben maximalizálni...

J.

• joysefke

veterán

Ami nekem nem hiányzik, az a Windows XP előtti (Windows 9x) desktop operációs rendszerek (architektúrából) eredendő védtelensége és ebből fakadó instabilitása, ahol egyetlen gyenge appliácó vagy driver meg tudta fektetni az egész rendszert, ahol hiába volt jó a hardvered, a kékhalálok mindennaposak voltak.

Máig emlékszem amikor először feltelepítettem a (pre-SP1) XP-t, jó sokáig húztam W98Se-vel, mert akkoriban nem nagyon bíztam a MS termékeiben, és úgy gondoltam a 98-nál csak szarabbat tudnak csinálni...

Felraktam 750Duron+128MB RAM gépre és dobtam egy hátast, ott akkor azonnal tudtam hogy az informatikában egy úgy fejezet kezdődött. Nem tévedtem.

Tehát ha valaki megkérdezi, hogy szerintem hol ért véget a PC-s őskorszak és hol kezdődött el az újkor, akkor én ezt a Win XP megjelenéséhez datálom.

J.

Új hozzászólás Aktív témák