- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Profeta0519
csendes tag
Hy!
A másik topicba már írtam, de eddig még senki nem válaszolt, ezért gondoltam ide is írok.
http://www.youtube.com/watch?v=Eq73vG1djJM&feature=youtu.be
Szeretném a segítségeteket kérni. Múlthéten elkezdett a VGA-m ventilátora kerregni, ha elérte a 63-65fokot. FarCry3 és Thief alatt ez kb 4perc. Beadtam bevizsgálásra, viszont a szervizes srácnál nem jelentkezik a probléma(bár mondta, hogy neki nem is melegszik ennyire, hűvösebb a ház amibe teszteli) Egyenlőre még próbálkozik, de ha nem jó, vissza küldi. Az alkatrészeket egyesével bemérettem egy informatika boltba, és nem tapasztaltuk a kerregést. A sz. gép zsír új, kivéve a memória+merevlemez. Most a Sapphire HD7770 VGA-val csendes a dolog. Szerintetek mi lehet a gond? Fent a videóban hallható a hang. Előre is köszönöm!
(egyébként ez már a 2. Sapphire r9 270x-em, az első nem adott képet....)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest