- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
waithEard #360 üzenetére
Nem kell szerintem semmit leforditani, alapvetö szövegertes megléte mellett nincs vele smmi gond es te se probald meg kérlek atforditani sajat izlesed szerint.
Fanboyozasal ha megsertettelek, akkor bocsanatot kérek, igazad van, nem ismerlek, talán kicsit elhamarkodottan neveztelek annak. -
Sinesol
veterán
válasz
hobizoli #354 üzenetére
Hat nem furcsa mivel amire hasznalod böven sok is...de nemigazan ertetted meg mit akartam mondani, ahogy az elöttesd szolo sem. Igazabol mind1 Zsebpenz-t azt csak kepletesen ertettem de még ez se esett le ha mar ennél leragadsz hat nem csodalom hogy nem erted mit is akartam mondani.
waithEard: Igazabol kiforgatod amit mondtam mivel sok köze nincs megallapitasodnak ahhoz amit mondtam, de ha te igy fogod fel hat egészségedre. De fenntartom hogy föleg az ár miatt vesznek legtöbben Amd-t. De miert lenne ez baj ha a mai nulla cpu igenyes atlag programok/jatekok alatt ez is böven elég...
Az a bajod szerintem hogy annyira fanboy vagy hogy ezt is kedvelt ceged elleni tamadasnak veszed...megnyugodhatsz engem nem erdekel egyik ceg se kinöttem mar abbol hogy erzelmeket tarsitsak ilyen butasagokhoz..igazabol telibesz*om kinek a termékét hasznalom, mind2 erösen profitorientalt ceg es csak a fanboyok almaiban törödnek a vasarlokkal, hidd el ha olyan lenne az amd helyzete akk böven elkérné ö is ugyanazt az árat mint az intel, és ha növekszik a piaci reszesedese, befolyasa akk el is fogja kerni...emlékszem anno mien jo arban voltk a radeonok a 3-4ezres szeriaban es ma mar hogy lelépték az nvidiat az arakban is felnöttek lassan hozzájuk. -
Sinesol
veterán
Igazabol egy sima 2 modulos amd apu is elég lenne cpu szinten átlag usernek mindenre mivel 2 magnál ritka game ami többet kivan, munkara meg amugyse ebben a kategoriaban kereskedik az ember. De megint visszakenyszerit az amd is hogy vegyünk vga-t mivel az Apu-k Cpu+cGPUként müködve nextgen cimek alatt nemigen veszödnek grafikaval szoval muszaj lesz megint vgat venni ha pc jatekban gondolkodok
Ráadásul az Amd is egyertelmüen vazolta a jövöt : APu+ dVga a jatekok alá...mivel nem vicböl gyartanak ök se vgat..
Sok jateknal meg nem alternativa a konzol, de egyszerüen nem ertem miert nem lehet alaptartozek a sima usb egér+bill es siman startcraft dota2 komolyabb battlefield cw stb mehetne konzolon na mind1 nemtudom miert nincs igy -
Sinesol
veterán
Nemértem mi ez a gyerekes veszekedes itt, Jobb az intel ennyi akinek meg nincs penze rá vesz amd-t nem kell itt hülyeségekkel takarozni, ha zsebbpénzböl kijönne intel i7 mindenki azt venné de mivel nincs ra penz marad az amd ennyi a magyar valosag, gondolom sokan nem engedhetik meg maguknak ezert hát savanyu a szölö alapon keresnek erveket hogy ne kelljen szembenezniük bizonyos dolgokkal...
De nincs semmi baj ha vkinek nincs penze rá emiatt kár kifogasokat keresni sajat maguk elött is böven elég az Amd is a hetköznapi feladatok nagyreszere...mind1
Remélem 1-2 embernek lejön mit akartam mondani ezzel...és nem veszik személyük elleni provokacionak. -
Sinesol
veterán
Grat 5ghzen 220 w fogyasztaasal beértek egy 3 eves 2600k-t.
Abba meg ne menjünk bele hogy ha ezt a 2600k-t belöjük kb 220 wattnyi tuningra, akkor mennyire alázza sárba a tesztalanyt. Amgy ha van clock to clock összehasonlitas sokesetben, itt miert nincs watt to watt? Tul kinos lenne? Na mind1
Inkabb Apu kat érné meg fejleszteni, mert csak a jelenlegi szerencses helyzet miatt jok jelenleg is jatekra, mivel meg a technika kicsit elörebb jar mint a jatekok. De ha megjönnek a nextgen cimek a csucs amd apuk meg 720p be is megszenvednek 30fps-ért ha egyaltalan képesek lesznek rá. Ezért hát rá kéne feküdni hogy megörizzek mitoszt miszerint az Apu jó jatekra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged