Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz zippofcy #47 üzenetére

Miért is? Aki olyan béna, hogy lesarkaz egy Socket A-s procit az megteszi az intellel is. A p3/celeron Socket 370-es procikon még gumi tappancs se volt. A hővédelem az tény nem volt. De ez mind tapasztalatlanság és kezdeti hiányosság, amit elég gyorsan orvosoltak. A 166(333)FSB-s lapokban szinte mind volt hővédelem. Hülyeségeket írsz. Emléxem mikor a barom Oldman nem írt AMD procikról cikkeket a Guruban, mert nincs hővédelem meg sapka, mintha az inteleken lett volna az elején. Hát mekkora baromság. Ez olyan, mintha aszondaná a "totalcar", hogy á bazz, mi nem írunk a Dacia-król mert baromi csicskák. :W

Ja és, hogy mikor kezdted a PC-t? Nem sokat számít! Van egy barátom aki a P200MMX időszakában kezdett el zenélni a gépen (FT2, Rebirth). Annyira megtetszett neki a dolog(állandóan baszkurálni kellett valamiért és egy idő után nem volt már olyan vicces áthívni a haverokat, hogy operálják meg a masinát). Per pill linux hálózatokat felügyel (ami szintén nem kell, hogy jelentsen bármit is) már írt primitív alap progikat is(amik baromi hasznosak). Semmi komoly, csak mondom, hogy semmit nem számít, hogy mikor kezdted. Én egy Enterprise 128-on kezdtem, de a tudásom sehol sincs az utóbb említett fickóéhoz.

más:
    Cikk király, sajna a bartonban már nem sok szuflé volt, legjobb esetben a 3200+osok órajelét lehetett elérni. Emléxem annak idején lehetett még ilyen matricát amin volt fém szál és a megfelelő lábakat összekötötte így szorzó mentessé váltak a prockók. Azaz még arra is emlékszem, mikor a PH! még eléggé más volt. Sokkal kisebb és szabadabb. Annak idején írtak a K7 szériáról egy elég jó cikket és megmutatták, hogyan oldjad fel a zárakat(cache,órajel,feszkó). Asszem valami Palomino-n mutogatták a dolgot, de már nem tudom pontosan. Király kis cikk volt. Kellett hozzá ragasztó(tömító anyagnak), szike, fűtőszál festék és cellux. Azok voltak a szép idők.

Új hozzászólás Aktív témák