- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
Beépített külön VGA-val rendelkező notik a célcsoportja ennek a lekapcsolósdinak.
Nem értem mi a gondod, a hszedben a válasz, hogy miért jó:
"viszont aki komolyabb 3d-s teljesítményre vágyik az úgyse töltő nélkül fog vele játszani vagy hasonlók, filmezésre viszont bőven elég meg kisebb játékokra az integrált grafika ebben a chipsetben"...vehet erős VGA-val rendelkező notit, de amikor nincs szükség a nagy 3D teljesítményre, akkor csak az integrált működik, így máris egy jól működő, valóban mobil notiként funkcionál.
--ka: Ha jól értem, utána mindig újra kellett indítani a gépet, és visszakapcsolódott a CnQ... ez biztosan valami hiba, ilyen megoldást senki nem tervez. (lejátszó/driver hiba lehet, így nyilván javítani is fogják)
#7: Ha ilyen lesz a hozzáállásuk a különálló VGA piacon is, akkor abból szép bukás lesz
-
Male
nagyúr
Az első oldalon az SB700 és SB600 összehasonlító táblázatban a SATA számok nem fordítva vannak?
Amit eddig sem értettem: az Intel déli hídjainál miért van felsorolva a tulajdonségok közé, hogy 1 PATA külső vezérlővel? Hiszen az nem a chipset tulajdonsága/része, csak az alaplap gyártók szokták mellé pakolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest