- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Épp a hétvégén voltam kint triatlon versenyen és ott aversenyzők ahogy néztem mellkaspánttal "szerencsétlenkedtek".
Valahogy ezekben az órákba integrált pulzusmérőkben annyira én se bízom. Mondjuk nyugalmi helyzetben még elég pontos adatokat is mérhetnek. Speciel kerékpározom és egy Garmin mellkaspántot szoktam viselni mert fontos számomra a pulzus azonnali viszonylag pontos kijelzése (magán az Edge 510-en is ez van nálam a fő helyre beállítva). Zavarni még soha nem zavart, sőt észre se szoktam venni hogy rajtam van.
Maga a Stratos amúgy nem rossz, kollégámnak még egy Pace van és elégedett vele. Viszont megéri ez az újabb verzió a másfélszeres árat az előző verzióhoz képest?
Més que un club!
-
törölt tag
Úszás közben megy az optikai mérő a csuklódon? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a vizet nem szeretik, pont akartam is íni, hogy oda hiába vinnéd, de ezek szerint már ott is megoldott? Illetve a súlyzós edzésekhez szokták mondani, hogy nem mindig jó, mert ahogy megfeszíted az izmokat, meg mozog a csuklód, nem mindig következetes a mérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest