- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Ez KB olyan mint a kijelző méret növelés.. számomra a Lumia 800 mérete pont tökéletes kényelmes.. Oké legyenek 4~5" os készülékek is de már kezd unalmas lenni hogy minden "prémium" készüléket tepsiként hoznak ki.. mozizni nem akarok a telefonon meg semmi ilyesmi.. akkor minek?
Bár a fullHD felbontást én már teljesen nevetségesnek tartom 720p egy teljesen korrekt kéne legyen még felső kategóriában is.. könyörgöm a notimnak van 720p felbontása 15,6"on.. elférne az 1080p de nekem ide is fölös.. nekem ne mondja senki hogy világ vége van 10"al kevesebben muszáj 1080p
-
-
Kashim
őstag
Már hogy ne lenne haszna... sokkal jobb a teherbíró képessége, mint egy azonos térfogatú műanyagé. Nyilván divatból meg fémmániából használják a repülőknél, meg egy csomó más elektronikai eszköznél is.
Sokkal vékonyabb fallal lehet erősebb struktúrát megalkotni, így a készülék súlya összességében kevesebb lesz, jobban ellenáll folyadékoknak, elvezeti a belső alkatrészek hőjét és könnyebben/pontosabban lehet utómunkálni is, nem töredezik meg porzik... (ennek végfelhasználó szempontjából nyilván nincs jelentőssége)
Annyi a műanyag előnye, hogy anyagában színezhető, tehát nincs színkopás, mint az alumíniumnál. Karcolható, (hülyeség azt állítani, hogy nem) de a fentiek miatt nem annyira látszik meg rajta. Tapintásra puhább érzetet kelthet, ha nem tükrösítik a felületet. Viszont ejtésre (főleg hidegben) töredezhet, elpattanhat, nem csak deformálódik, mint a fém. Hosszabb távon napfény (uv) hatására degradálódhat, fakulhat. Ja és persze olcsóbb, sokkal olcsóbb, mint az alumínium. Bár ha CNC marják utána, nem spórolnak olyan sokat.Preferencia kérdése kinek melyik tetszik jobban, de azt egyszerűen hülyeség kijelenteni, hogy nincs előnye. Mindegyiknek van a másikkal szemben, a gyártó dönti el melyik irányba viszi a dolgot. Én jobban szeretem a fém telefonokat, de ha kicsit vékonyabb és kisebb lenne pl. a 920-as Lumia, szívesen elfogadnám azt is, hiába műanyag. Ettől függetlenül pl. Samsung biliműanyagokat már nem annyira komálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest