- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Ez KB olyan mint a kijelző méret növelés.. számomra a Lumia 800 mérete pont tökéletes kényelmes.. Oké legyenek 4~5" os készülékek is de már kezd unalmas lenni hogy minden "prémium" készüléket tepsiként hoznak ki.. mozizni nem akarok a telefonon meg semmi ilyesmi.. akkor minek?
Bár a fullHD felbontást én már teljesen nevetségesnek tartom 720p egy teljesen korrekt kéne legyen még felső kategóriában is.. könyörgöm a notimnak van 720p felbontása 15,6"on.. elférne az 1080p de nekem ide is fölös.. nekem ne mondja senki hogy világ vége van 10"al kevesebben muszáj 1080p
-
-
Kashim
őstag
Már hogy ne lenne haszna... sokkal jobb a teherbíró képessége, mint egy azonos térfogatú műanyagé. Nyilván divatból meg fémmániából használják a repülőknél, meg egy csomó más elektronikai eszköznél is.
Sokkal vékonyabb fallal lehet erősebb struktúrát megalkotni, így a készülék súlya összességében kevesebb lesz, jobban ellenáll folyadékoknak, elvezeti a belső alkatrészek hőjét és könnyebben/pontosabban lehet utómunkálni is, nem töredezik meg porzik... (ennek végfelhasználó szempontjából nyilván nincs jelentőssége)
Annyi a műanyag előnye, hogy anyagában színezhető, tehát nincs színkopás, mint az alumíniumnál. Karcolható, (hülyeség azt állítani, hogy nem) de a fentiek miatt nem annyira látszik meg rajta. Tapintásra puhább érzetet kelthet, ha nem tükrösítik a felületet. Viszont ejtésre (főleg hidegben) töredezhet, elpattanhat, nem csak deformálódik, mint a fém. Hosszabb távon napfény (uv) hatására degradálódhat, fakulhat. Ja és persze olcsóbb, sokkal olcsóbb, mint az alumínium. Bár ha CNC marják utána, nem spórolnak olyan sokat.Preferencia kérdése kinek melyik tetszik jobban, de azt egyszerűen hülyeség kijelenteni, hogy nincs előnye. Mindegyiknek van a másikkal szemben, a gyártó dönti el melyik irányba viszi a dolgot. Én jobban szeretem a fém telefonokat, de ha kicsit vékonyabb és kisebb lenne pl. a 920-as Lumia, szívesen elfogadnám azt is, hiába műanyag. Ettől függetlenül pl. Samsung biliműanyagokat már nem annyira komálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest