Új hozzászólás Aktív témák
-
memtes
csendes tag
Hello!
Az ASUS R600-nál találtam ezt a hírdetést:
http://mobilarena.hu/tema/re_asus_r600_az_entek_borotvaja/friss.html"!!GPS-PNA-PDA!!A LEGÚJABB 2009-ES SZOFTVEREK,TÉRKÉPEK TELEPÍTÉSE MINDEN TIPUSRA 10PERCEN BELÜL!GARANCIÁVAL!
AZ ORSZÁGBAN A LEGOLCSOBBAN!!2500 FT.-!!
EGÉSZ ÉVBEN INGYENES TÉRKÉP FRISSÍTÉSSEL!!
!!0-24H!! 06-30/519-03-12"Ezt a hírdetést kipróbáltam és korrekt, gyors szakértőre leltem!
Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Üdv.
-
senior tag
van egy eladó készülék,számlás,garos tokkal vonóval 2Gigás kártyával,alku nélkül 35K. részletekért pm!
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
hoborg
csendes tag
válasz czipaocsi #10 üzenetére
A gyarto (Altina) mar mindket problemara (a forditott volume-gombokra es az idozona beallitasra) megkapta a patch-et a NavNGo-tol. Nem kell megvarni, amig a forgalmazo honlapjara felkerul, el lehet toluk kerni, ha irsz egy levelet fae (at) altina (dot) com (dot) tw email cimre. Ez a cim amugy eppen ezert van a navi About box-ban is.
[ Szerkesztve ]
A buta embertol is lehet tanulni, meg a lebutabbtol is.
-
czipaocsi
aktív tag
a lehetetlenség nem teljesen igaz
egy txt fájl cseréje megoldja a problémát, hivatalos, navngo által kiadott javítás, a mostani készülékek már ezzel jönneki ki (valszeg a tesztkészülék még régebbi darab), de a forgalmazó honlapján (www.topmobile.hu) is le lehet tölteni és "házilag" javítani: annyit kell tenni h a memkarin lévő .sys fájlt le kell cserélni az újra, majd beállítás és voilá!
[ Szerkesztve ]
Róma... Gondolák...
-
AmPeX
aktív tag
a 3,5 colos füleskimenetet átjavítanám mm re.
-
kovy79
őstag
Az óra beállításának lehetetlensége egész egyszerűen nevetséges.
Ez még a zsibis, kínai vackokat is übereli...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
-
czipaocsi
aktív tag
ja a "RoadEasy V5" név a support oldalon elég beszédes
Róma... Gondolák...
-
czipaocsi
aktív tag
persze, h szabad, ha újra elolvasod első két sorom rájössz, nem is ezzel foglalkoztam, itt a jogos kritika a lényeg
a link pedig: Altina A800
[ Szerkesztve ]
Róma... Gondolák...
-
Gubro
senior tag
Ezen a lapon az A800 nem szerepel a termékek között.
Tudsz adni egy linket?
A support oldalon valóban van hozzá letöltés, minden komment nélkül: "RoadEasy V5 for A800 路易通V5最新圖資-A800"
Hát igen. Sokatmondó support. Találd ki, mi lehet.A negatív hangvételről: azért ugye szabad nem szeretni, ha alapvető problémákkal küszködik?
[ Szerkesztve ]
-
czipaocsi
aktív tag
A teszt elég negatív hangvételű lett. Ami önmagában természetesen nem baj, mert minden esetben lehet jogos a kritika, esetünkben azonban néhány aprónak nem nevezhető részlet kerülte el a tisztelt tesztelő figyelmét. Két dolgot emelnék ki: a jelenleg kapható navik közül ez a kütyü rendelkezik gyárilag a legfrissebb térképekkel, ha jól tudom. Ez nem került megemlítésre, pedig egy nagyon fontos dologról van szó! A másik pedig a support: a gyári honlapon (altina.com.tw) is szerepel a készülék, leírással, "downloaddal" együtt, ráadásul a magyar forgalmazóén is fenn van minden infó. Ja és két év hazai garancia is jár a készülékre, teljes hazai szervízháttérrel.
"egyszer megveszünk és betámasztjuk az ajtó alá, aztán ennyi, hanem a hosszabb távú support is hozzáadott értékként tud nyugalmat biztosítani. Nem biztosít."
De. Biztosít.
[ Szerkesztve ]
Róma... Gondolák...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest