- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herbmann
újonc
Én kivételesen megvédeném az amúgy minden hájjal megkent és sokszor inkorrekt gyártókat, ebben a vízállóság kérdésben szerintem nem nagyon járhatnak el máshogy, mint ahogy teszik. Ennek oka, hogy használat közben az amúgy adott, és valós vízállóság marha könnyen sérülhet. Elég egyszer úgy leejteni a telefont, hogy egy icipicit megnyílik valamelyik illesztésnél (ez akár tokban tartva is összejöhet), és onnantól nyilván nem vízálló az sem, ami előtte az volt. Erre pedig a gyártók nem lehetnek hatással, így miért vállalnának rá garanciát... Én pontosan így jártam a mate 20 prommal, de nekem szerencsém volt. Többször volt víz alatt, fotóztam is vele (nincs hozzá búvártokom), egy horvát nyaralást és több itthoni kiruccanást még gond nélkül bírt a fürdőgatyámban. Aztán egyszer valószínűleg úgy ejtettem le, hogy megsérült, és tavaly nyár végén a Balatonban beázott. Zölden villogó képernyő, stb, onnantól be se kapcsolt a teló. Márpedig ha előtte órákat bírt a víz alatt, akkor nyilván én kellett valamit tegyek, hogy ez változzon, más lehetőség egyszerűen nincs. Jobb választás híján azért elvittem a Huawei szervízbe, és eljátszottam a hülyét, "nem volt víz alatt természetesen, csak kint maradt az erkélyen éjjelre, reggel így találtam rá stb"... Kicsit ciki, de az vesse rám az első követ, aki nem próbálta volna be. :) Szimpi lehettem a szervizes srácnak, sokat dumáltunk, és talán meg is sajnált, mert látta a számlán, hogy launch másnapján, 330-ért vettem a telót. Visszakaptam zsír új kijelzővel és akksival működő állapotban, pedig vszeg látta, hogy vízkár, mert állítólag van bennük egy papír, ami ilyenkor elszíneződik. Ezúton is köszönöm neki.
Az ilyen persze, ahogy itt is írták korábban, egyedi eset, sajnos nem általános. Minden esetre nekem egy szavam nem lett volna, ha akkor azt mondják, így jártam, ez van. Amikor megvettem tudta a telefon az ip68-at, aztán én szetbarmoltam. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest