Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Dany007 #65 üzenetére

"Elsőre nekem is lelkiismeretfurdalásom lett"

Nekem maradt is volna. :DDD

Anno az iPhone nekem a csodát jelentette a mindig csúcs hardverével. Infinity Blade iPhone 4-en? Fúú, semmi nem érhetett a közelébe sem! :K Nekem Samu i780 alól a több fényévnyi újdonságot jelentette. :K

Aztán telt múlt az idő, 5S tanulmányozása után kezdtem értékelni hogy a WinMo amolyan kis Windows Vista és Win3.1 szerelemgyereke, és nem egy csicsás feature phone (Windows Phone-t mindig is utáltam amiatt hogy egy béna iOS kötöttségű cucc, egy felturbózott WinMo helyett :( ), telefonos játékokból teljesen kiábrándultam, hosszú üzemidő, gyors és pontos GPS, jobb kamera, nem elszállt ár kerültek inkább képbe.
    Plusz lehetőleg Galaxy S5 szerű nagyság és forma, akár vastagabb kivitelben a nagyobb akkuért(S5/Neohoz volt gyári 3500mAh akku vastagabb hátlappal), cserélhetű akku, vízállóság, csúszós biliüveg helyett minőségi műanyag.

Aztán a teljes piac pofán röhögött a hülye kívánalmaimmal együtt , és kezembe nyomtak egy Honor View 20-at, hogy jó lesz az nekem. És jelentem, jó lett. :B
    Leszámítva hogy mint minden mai telefont gumibugyiba kell csomagolni (az arcom kaparom annak képtelenségétől, hogy ráizgulnak a népek a szép biliüvegre, majd első pillanatban flip tokba száműzik, mert egyébként két hét alatt kettétörne :W ), és a képernyő lehetne világosabb napsütésben, beszéd rögzítést is beleértve egész szépen elvagyok vele. :R Ennélfogva igen sajnáltam volna már egy P30 felárát kifizetni a jobb kamera és kijelző miatt, az iPhone-t közben annyira felárazták, és annyira elillant belőle a wow érzés, hogy ha karibi sziget és svéd lányok háreme járna mellé, akkor se választanék olyat. :)

Új hozzászólás Aktív témák