- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
-
Denzelii
csendes tag
Köszönöm, megint jó és hasznos cikk.
Illetve meg kell védenem a cikk mélyéségét, szerintem ez pont így jó: forráskód van mellékelve, ha valakit csak az érdekel nézegetheti. A magyarázat pont azt adja meg, ami a probléma (gömb rajzolás) és a forráskód közzé kell.
-
dr. Kind
aktív tag
szia
a tesszelláció az, amikor egy összetettebb modellt poligon, vagy (mint jelen esetben) háromszöghálóvá alakítunk. természetesen minél több háromszöggel közelítjük az adott objektumot, annál pontosabb képet kapunk, azonban ez a tesszelláció mértéke, nem pedig maga a folyamat.
-
isti84
csendes tag
Hmm...érdekes, nem is tudtam, hogy tesszelációt
is támogatja a BadaOS.
Elnézést kérek, ha kötekedem, de mindenféleképpen vicces a cikk címe. Ha jól tudom, akkor a tesszeláció, az alacsony poligonszámú 3D-s modelleket javítja fel hardveresen magasabb poligonszámúra. Pl.: kockából lehet tesszelálni gömbböt. A cikkben nem a poligonszám növeléséről van szó?
Ja mégvalami, de lehet hogy én vagyok a hülye hozzá, kevesebb zanzásítás sokat segítene a cikken, aki tud programozni, az a kód alapján is felfogja mit csinálnak benne, aki meg nem, de érdekli, az meg ezek alapján nem fogja megérteni mit kell csinálnia...
De mint írtam, lehet h én vagyok hülye hozzá...
Sőt biztosan...
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest