- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.dani95
csendes tag
Hali!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok ha én erre a gépezetre (wayteq xtab-700dc) játékot szeretnék varázsolni, akkor leszedem az apkát+datát feltelepítem akkor a többi adatot hova helyezzem telefonra vagy az sd-kártyámra??
Mert a telómal mindig sd-re kellet tenni de haverom tabletén már nem találta meg sehol......
Előre is köszi -
handrash
őstag
Muszály külön ékezetes betűknek lennie?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
PapaMaci
őstag
-
elefantrigo
csendes tag
válasz Levi941127 #135 üzenetére
Megoldás a lejárt próbaverzióra:
Swype beta eltávolítás. Swype beta installer marad. Ha kéri frissíteni kell.
Alkalmazásoknál Swype beta installer-t elindítod.
Bejelentkezel.
Swype beta 1.3-at feltelepíted.
A mobil státuszsorában megjelenő Swype üzenetre az e-mailben kapott aktiváló kódot beírod.
A Beállítások->Nyelv és billentyű->Beviteli módnál kijelölöd a Swype beta 1.3-at.
A Swype beta 1.3 beállításainál a nyelvet beállítod magyarra. Ha nincs magyar, akkor a Nyelvek letöltésénél letöltöd a magyart és aztán beállítod a magyart. -
tPedro_
őstag
Sajnos nem sikerült feltelepíteni.
Eljutok addig, hogy megjelenik az Install gomb, rányomok, kiírja hogy Installing és ennyi.
Vártam perceket de nem történik semmi.Találkozott valaki hasonlóval?
-
cris78
őstag
Sziasztok! Nekem tegnap óta nem jön elő, fel a swype billentyű. Idáig rendesen működött. Mi lehet tenni? letörölni és újból telepíteni? Vagy van egyszerűbb módja?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
Nekem most frissült. Tudja valaki hogy mik az újítások?
-
SkyLaci
őstag
most van valami frissités
-
gatto_
senior tag
válasz Levi941127 #146 üzenetére
A Swype fórumán azt írják, hogy augusztus végén, szeptember elején jön ki valami, amiben lesznek javítások, de hogy teljes, vagy egy újabb béta arról nem szól a fáma.
-
Levi941127
senior tag
Egyébként a teljes verzió mikor jön ki? mert már egy ideje megy ez a béta változat...
-
cris78
őstag
Tudom, csak ebbe most szaladtam bele
-
cris78
őstag
közben megtaláltam: A Swype mellé kapunk egy opcionálisan, a beállításokból telepíthető Dragon Go! nevű kereső widgetet, ami a kimondott szavak alapján felismert szövegre keres különböző weboldalakon, illetve a telefonunkra telepített alkalmazások segítségével. Sajnos azonban ez a hasznos kiegészítő pont nem tud az angolon kívül más nyelven.
-
cris78
őstag
Ez a Dragon Go kiegészítő micsoda a swype-ban?
-
B1T3
addikt
Tesóm hangjával is megpróbáltam, nagyon sok hibával ismeri fel a beszédet még akkor is, ha nagyon odafigyelek az artikulációra. Kár érte.
-
válasz Levi941127 #135 üzenetére
Nekem 2 hét után sem írta ki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
B1T3
addikt
Nem igazán hatékonyan működik a hangalapú szövegbevitel, de még próbálgatom. Eleve szeretem a swype-ot mondjuk.
-
Levi941127
senior tag
hogyan tudnám megoldani hogy ne írja ki hetente a 'próbaverzió ideje lejárt' szöveget? mert utána nem működik, csak pötyögve tudok írni, de az baromi lassù...
-
dokee78
félisten
válasz Pszihonaranc #133 üzenetére
"Persze akinek eddig nem volt swypeja annak elhiszem hogy szenzáció"
Senkinek nem ez volt szenzáció.
-
Pszihonaranc
senior tag
Akkor fordítsuk meg
Mit nem értesz? Én sem a húzogatós részét dicsértem hanem a hangbevitelt.szerk: mingyá regisztrálok neked akkor egy random accountot és bejövök ebbe a topicba áradozni hogy
"Gyá mekkora szenzáció ez a húzogatós dolog, nem is tudtam hogy így is el lehet érni a kívánt hastást."[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Pszihonaranc #131 üzenetére
Itt mindenki a hangbevitelt dícsérte senki nem a swype részét.
Tehát nem értelek. -
Pszihonaranc
senior tag
na végre feltettem, és kipróbáltam én is.... hát mit ne mondjak, nem olyan nagy durranás mint aminek beállítottátok. Persze akinek eddig nem volt swypeja annak elhiszem hogy szenzáció, de így hogy swyperól váltok bétára, így csak a hangbevitelt tudom dicsérni, ugyanis az előzőhöz képest van egy pár hiányosság a szövegbevitelben. De amúgy ajánlom mindenkinek, mert így is fényévekkel jobb mint az összes többi .
-
Levi941127
senior tag
csak nekem írja ki hogy a próbaverzió felhasználási ideje lejárt? most akkor mikor lehet újra használni?
-
DS39
nagyúr
most úgy gondoltam hogy nem csak tesztelésre használnám hanem alap billentyűzetnek, de ha újraindítom vagy kikapcsolom a telefont, utána visszaáll az alap androidosra és újra engedélyezni kell a Swype Beta-t. ez miért van?
-
cris78
őstag
Csak én nem találom a kötöjelet(mínusz jelet) ?
-
vadkörte
addikt
Érdekes program... Regeltem, leszedtem, áttettem SD-re - ACE-ben elég sovánka a memória - és nem akart működni, legalábbis a nyelvválasztós része nem, csak tekerte a "homokórát". Egy restart segített neki, a magyar nyelv is simán lejött. Mezei billentyűzetnek is korrekt, végre nem erőszakosan tolakodó a T9 - a huzogatós még kicsit idegen - a beszélgetős gépelés több, mint érdekes. Ha rendesen artikulálva beszél az ember 99,9%-ban eltalálja mit akarok "írni".
Üdv. V. Körte
-
BroCreSt
aktív tag
Nekem működött, de a magyar bill. átállt japánra, utána letöröltem, most meg nem tudom hogy kell v.állítani magyarra.. SE RAY
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
rudymester
senior tag
Nekem sem működött elsőre, de egy telefon újraindítás megoldotta a problémát. Kell neki a vas. Galaxy Minin simán lehagyom a gépeléssel a rendszert 8-10 másodperccel is, ha jó vagyok. A diktálás viszont perfekt, ha az ember normálisan beszél hozzá, akkor 99% biztonsággal dolgozik.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #116 üzenetére
be van
szerintem icshez lesz köze meg a béta mivoltához
a későbbi tesztekben kipróbálhatnák mézeskalács és jégrémszendvics alatt is a progikat(vagy megemlíthetnék melyiken próbáltákX.Y.
-
LEFTHORSE1
őstag
-
metju
tag
válasz IkszIpszilon #113 üzenetére
Nekem se mukodik xe-vel. A béta verzionak tudható be
-
LEFTHORSE1
őstag
Ha hülyeségeket mondok neki nagyon vicces szövegek születnek , majd összegyűjtök egy csokorral, nagyon jól lehet mulatni rajta, mondom neki kettőspont (ezt be kellett gépeljem) és kiteszi hogy : vagy kérdőjel zárójel zárójel_bezár
Cseberből vederbe
-
gatto_
senior tag
válasz Pszihonaranc #99 üzenetére
Ha nem érted, akkor ülj le.. egyes... Szerinted hogyan fejlesztik a programokat. Leülnek és egyből kész.. A végleges verzió előtt kiadnak több bétát, hogy tesztelhesse a nép, aztán a visszajelzések alapján javítgatják. Mikor "tökéletes" akkor kiadják mint végleges, amit aztán persze folyamatosan javítgatnak tovább. A te "végleges" verziód sokkal régebbi, elavultabb, fejletlenebb változat, mint ez a béta. De ha nem kell a hangfelismerés, akkor tényleg nincs értelme használnod.
[ Szerkesztve ]
-
Tomkaa
tag
Nekem nagyon bejön, szinte hibátlanul érti amit mondok neki, néha-néha egy egy szót elír éppen, de így is sokkal gyorsabb mint ha pötyögök. Én használtam tv, illetve zene mellett , nekem nem zavarta be.
-
LEFTHORSE1
őstag
Na végre sikerült, ezt a szöveget most róla diktálom (itt egy kicsit javítottam kézzel ) csak csendes környezetben működik, a háttérzaj nagyon zavarja, kis hatótávolságú mikrofon kellene, még próbálgatom a Bluetooth fülessel de úgy veszem észre hogy csak a telefon mikrofonját használja
Cseberből vederbe
-
metju
tag
Nem szándékozom lecserélni a telefonomat, még akkor sem ha pár dolog zavar benne.( Pl. eddig facebookot szinkronizálva bejöttek a naptárba a szülinapok és az események, most nem)Valaki tud ajánlani valamilyen más diktálós szövegbeviteles programot?
-
gatto_
senior tag
válasz Pszihonaranc #96 üzenetére
Abban, hogy van benne magyar nyelvű beszédfelismerés.
-
Pszihonaranc
senior tag
Ez a béta verzió miben más mint a gyárilag telepített teljesértékű? Azon kívül, hogy láng helyett nekem is mikrofon van(sgs2 ics)
-
gatto_
senior tag
válasz babosmiki #94 üzenetére
Egész biztos? Mert a lángocskának kéne szerepelnie, nem mikrofonnak. A bal alsó sarokban ott a swype logo kezecskével? Ha igen akkor nem tudom mi van.
De az "Android alkalmazások" topikban többeknek akik ICS-t használnak előjött az a hiba, hogy a billentyűzet működik ugyan, de hangfelismerő rendszer nem. -
gatto_
senior tag
válasz babosmiki #89 üzenetére
Akkor neked nem a Swype jön elő, hanem a gyári, netán valami más telepített billentyűzet. Én is így jártam, mikor először elindítottam.
Dokee78-tól lopva:
"Szövegbeviteli mezőn hosszan nyomva tudod kiválasztani. (2.3.4 alatt)
ICS alatt pedig előhozod a billt és az értesítési sávon beviteli módszer kiválasztása."[ Szerkesztve ]
-
metju
tag
Telepítve, magyar nyelvvel meg minden, de a szövegbevitelt nem akarja csinálni. Mi a hiba? Már más is írta, de rámegyek a lángra és csak annyit ír ki hogy rögzítés, de nem rögzít semmit. (HTC Sensation XE)
-
babosmiki
addikt
Nekem vajon miért nem tud magyarul?
Be van állítva a magyar nyelv, még is ha diktálok,
angol hülyeségeket ír le.
Mondjuk nekem a beállítások menü is másképp néz ki mint a tesztben, és a váltás gomb diktálásra sem egy "lángocska", hanem mikrofon..."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Flash86
tag
Letöltöttem, telepítettem, minden ok volt. Viszont a főmenüben ott maradt az installer és nem találok mást amivel elindíthatnám ezt... a sima üzenetekbe belépve sem tűnik úgy, hogy beépült volna alá.. hol a hiba?
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
jacis
nagyúr
Brutálisan gyors és hasznos . Az meg hogy folyamatosan tanul egyenesen gyönyörű.
A beszédet jól felismeri.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
beldeczki
aktív tag
Symbian-ra most töltöttem le, nagyon tetszik.
-
csakapuma
csendes tag
Szuper. Tökéletesen működik. Most is beszélek és nem írok.
-
foxymaci
senior tag
Nagyon tetszik ez az alkalmazás most is erről beszélek vagy írok
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
zzz03
őstag
Elsőre nekem se sikerült a regisztráció opera mini alól, majd azonnal megpróbáltam sima operával és azzal csont nélkül ment minden. Lehet a minit nem szereti. Egész pofás cucc, néha kicsit sokat gondolkozik miután bezártam, nem akar eltűnni a billentyűzet, de ez lehet a gyenge hw miatt van.
-
laabom
tag
Nem vagy egyedül szar az egész engem már nem érdekel ...egész délután ezzel szarakodtam a semmiért ...
-
LEFTHORSE1
őstag
Szétkáromkodtam magam, kerek egy órája próbálok a Swipe oldalára regisztrálni, de ha belépni akarok visszadob hogy helytelen az email címem és a jelszavam is. grrrrr
Cseberből vederbe
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #72 üzenetére
Azt még megjegyezném hogy elég nyögvenyelősen akarja rögzíteni azt amit mondok. De összességében véve nagyon jó és tetszik is.
All→M8
-
laabom
tag
Regisztráltam 2 mail címmel is egyikkel se tudok beloginolni az oldalra és a progit se tudom leszedni. Azt raktam fel amit ide belinkeltek mivel azt írja nem jó a mail cím / password
Ilyenkor mi van? -
Pocok256
veterán
Pedig nagyon szájbarágósan le van írva hogy kell feltelepíteni. miután beregisztráltál kapni fogsz egy e-mailt, abban lesz egy link és azon keresztül le tudod tölteni a programot. ezek után fel tudod majd telepíteni betudod majd állítani, később a beviteli módszernél ki tudod választani ezt a fajta billentyűzetet. angolul asszem input Method a neve.
ha tényleg nem tudod feltelepíteni akkor írhatok egy rövid útmutatót ehhez.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
bok92
addikt
válasz callmeakos #61 üzenetére
Netet bekapcsoltad?
-
laabom
tag
Hát nekem is Xperia minim van de feltelepítés után sehol se tudom elérni a programot :S
-
Pocok256
veterán
Sony Ericsson Xperia Mini nálam teljesen tökéletesen működik a program szinte hiba nélkül lehet vele beszélni és le is írja az egészet a hiba nélkül, amit éppen most olvastok azt is erről diktálom és nem is igazán figyelek arra hogyan ejtem ki a szavakat. szóval szuper az alkalmazás.
-
laabom
tag
Szintúgy én is így vagyok nem tudom előhívni :S
-
grafikus17
senior tag
válasz Levi941127 #60 üzenetére
Ezt én is letöltöttem, hozzá a magyar nyelvet, pipák berakva a swipe-hoz, de nem tudom így se előcsalni a billnetyűzetet. Telepítés után csak kész, megnyitni nem tudom az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
callmeakos
veterán
Önmagában mint billentyűzet nem rossz. De sajna nálam nem akarja a hangot rögzíteni.
All→M8
-
laabom
tag
Lehet én vagyok a hülye de sehogy nem tudok beloginolni amivel regeltem se telórol se gépről.
Már jelszavat is változtattam. Máshonnan nem lehet leszedni ezt? -
rudymester
senior tag
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani hogy az írásjeleket hogy lehet bediktálni?
Ez nagyon állat Pedig az egészet diktáltam és most már azt is tudom hogy vannak az írásjelek! az egész diktálás alatt kb. három hiba volt szerintem nagyon jó!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
moco22
aktív tag
Iszonyat jó lett a swype.
Megjegyezném, hogy 3 féle képpen lehet bevinni a szavakat:
pötyögtetés
ujjhúzás és
hang...hogy szőrözzek egy kicsit.Amúgy végre valami tud magyarul is. Eddig elég ritkán használtam, de most ráficcentem. Csak így tovább..
Samsung S22 Ultra
-
DS39
nagyúr
na én is leteszteltem, a swype beviteli része nem hatott meg, de ez a magyar beszédfelismerő nagyon jó, sőt zseniális
-
kolosanyi
veterán
Örülök, hogy kikerült a cikk. A droidos alkalmazások topikban erről áradozunk jópár napja. Voltak páran, akik híradó közben benyomták és tök jól begépelte az egészet. A parancsos link hasznos, érdemes átnézni. Nagyon jó ez a cucc.
-
grafikus17
senior tag
Weben regiztem magam, telefon gmailon app-keresztűl a lilnkre kattintva letölti az alkalmazást, és kéri, hogy logoljak be. De nem nem fogadja el az emialcímet és a jelszót az app.
Mi baja van?Xiaomi Redmi note 7
-
kokler
aktív tag
Nálam a beszédfelismerés része nem megy. Kiírja rögzítés és semmi sárga vonalka vagy egyéb. Nem történik semmi az ég világon
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Beri78
őstag
igaz, van s3-on, de magyar nyelv nincs hozzá
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
szuleg
csendes tag
A bétára létezik valamilyen skin?
-
SkyLaci
őstag
válasz n_b_forrest #45 üzenetére
milyen telód van? honnan? szerintem csak be kéne állítani, mert ott kell legyen a magyar nyelv...de minek is bajlódni a gyári swypepal, mikor itt van ez az új béta, ami még többet is tud annál
-
metaboy
tag
azért ez fincsi..
-
bok92
addikt
Ez a hangalapú cucc nagyon adja, viszont gépelésben a swiftkey számomra jobb..
még...[ Szerkesztve ]
-
nvaderqt
csendes tag
Felraktam, s2-re. Rögtön küldtem 3 sms-t. A b*zdmeg-n kívül mindent ugyanúgy felismert ahogy mondtam. És nem kellett tagoltan robot módjára beszélnem Számomra ez az év app-ja
Samsung Galaxy S2 / S3 | Lenovo Y570
-
Sanraith
aktív tag
Nekem egyelőre felejtős a béta, mert (a mostani swype-om után) kivették belőle azt a funkciót, hogy a backspace hosszan nyomásával egész szavakat lehet törölni. A diktálós részben meg süket, vagy legalábbis nagyothalló fülekre találtam...
-
sutabence
csendes tag
Ez az alkalmazás nagyon jó.próbáljátok ki ti is.
most is a telefonomhoz beszélek.:-) -
bloomberg
tag
jópofa app, bár én az anysofttal is elégedett vagyok.
Monnyuk ez a diktálás funkció király.
-
SkyLaci
őstag
-
Beri78
őstag
nagyon király ez az app, nem is értem miért nem építik be alapból
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
dokee78
félisten
+1
Én is így vagyok vele fenn van a SwiftKey X és ez a Swype Beta.
Mindkettő fennmarad.
A SwiftKey X marad a privát chateléshez ahol nem igazán jó ötlet felolvasni.
Viszont a Swype Beta nagyon tetszik igaz csak a a felolvasos módszert használom.
Nekem a billentyűzete a SwiftKey X-hez képest használhatatlan.
Nagyon össze vannak sűrítve a gombok.
A swypolás meg eddig sem tetszett.Várom azért a veglegest is, ami ha fizetős lesz akkor megveszem.
-
SkyLaci
őstag
Bárczi butik tarka sehol se farka
Bocibol vodka se füle se.
Bocs. ^ ^ :-D
bocsi picit tarka se füle se farka
botok voltak a sör nem sör fog kapni
Váci Boci tarka se füle se farka
BociBoci tarka se füle se farka
előbb utóbb csak sikerül :-) (minden sorban a "boci boci tarka se füle se farka" mondatot mondtam)
lassan tagoltan kell a szavakat mondani, és akkor jól működik, mint ahogy most is. van még mit fejleszteni, de elég jó az irány:-)
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Na mindjárt feldobom én is aztán letesztelem remélem tényleg olyan jó mint itt írják
-
Stanley-B.
őstag
Évtized alkalmazása.
Deskopra nincs véletlenül? -
mathaus=)
senior tag
Ez az alkalmazás hatalmas most is arról írok Vagyis beszelek
[ Szerkesztve ]
-
Sofya
csendes tag
Hihetetlen jó, a Sony gyári megoldása és a Slideit után érezni a minőségbeli különbséget elég rendesen. Arról nem is beszélve, hogy a hangvezérléssel sincs gond. Ha úgy adódna, hogy fizetős lesz, és emberi áron vesztegetik, még azt is megérné
-
randras
veterán
Nemrég ? Lassan egy éve használom!
De ettől függetlenül tényleg must have!
-
szuleg
csendes tag
válasz pingwin011 #15 üzenetére
http://db.tt/14jX6BZv
-
Legendd
senior tag
válasz griiischdoov #13 üzenetére
"bár eléggé rá kell szokni ahhoz, hogy minimálisra csökkentsük a hibázási lehetőségeket..."
Erre írtad? - mert nem értem akkor a problémát! Ugyanis a rá kell szokni ARRA, az itt eléggé értelmetlen lenne!
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Jadro
veterán
Feldobtam egy próbára. A gépelési élmény nekem elmarad a Swiftkey-nél megszokottól, de biztos lehetne még javítani egy kis gyakorlással. (Viszont lusta vagyok rá egyelőre. ) A diktálás funkció viszont nagyon baró, jól használható. Fennmarad egyelőre és majd még gyakorolgatok rajta.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Levi941127
senior tag
végül sikerült telepítenem és teljesen megvagyok elégedve vele, és ez hangalapú szövegbevitel isteni
-
Legendd
senior tag
Telefonon kell letölteni, mert sokaknak gépen keresztül nem megy!
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
veterán
elég jó hatékonysággal működik (sgs2-n), bár a tejet helyett notóriusan fejet akart írni Ennek ellenére korrekt nagyon...
én is alapból sima swype-ot használok, nem is az "ujjas húzogatással való írás" miatt, hanem mert a magyar billentyűzetének kiosztása nagyon tetszik, egyből elérhető gyakorlatilag majd minden betű, szám, ékezet, karakter, stb, amire szükségem szokott lenni, és nem kell állandóan különböző módokba kapcsolni (szám, spec. karakter, stb...)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
micimacko
aktív tag
válasz pingwin011 #15 üzenetére
Telefonnal próbálod meg letölteni? Csak azzal fog működni.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Cyrin
addikt
egy topictársunk jóvoltából:
swype billentyűparancsok[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Na jó, feladtam, ha valaki nem ad nekem apk-t, akkor nekem ez most kimarad, amíg nem lesz play áruházban
-
Binczet
tag
Viszont a sima Swipe nagyon jó, ezen a lassú tableten is tök jól lehet vele írni!
-
griiischdoov
tag
vagy HOZZÁ kell szokni VALAMIHEZ, vagy RÁ kell szokni VALAMIRE...
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
Binczet
tag
Nekem most nem 'érzékeli', hogy beszélek hozzá, pedig megnyomtam a gombot... :-D
-
Levi941127
senior tag
válasz pingwin011 #10 üzenetére
már sikerült megoldani, annyi volt a baj hogy nem mobil nézetben volt a böngésző mert kicsit tovább olvastam a hibaüzenetet és ezt javasolta.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Levi941127 #5 üzenetére
Nekem meg az email jelszó kombóra írja, hogy hibás....
-
BiP
nagyúr
Én symbianon használom a swype-ot, nagyon kényelmes, és gyors, tök szeretem használni. Sokkal kevésbé hibázok vele, mint amikor betűnként pötyögöm a szöveget.
(hangvezérlésről nem tudok, hogy abban lenne már, de engem ez a része pont nem villanyoz fel)[ Szerkesztve ]
-
Binczet
tag
Leszedtem, most töltöm a magyar nyelvet...
próba; Nem nagyon szereti a hangomat; lehet a megfázás miatt. :-D[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
Videó nem lesz?
-
Levi941127
senior tag
válasz pingwin011 #4 üzenetére
nálam is ez a baj. azt írja hogy ez nem egy androidos készülék ezért nem tudom letölteni.
-
pingwin011
aktív tag
NEkem valami nem oké, nem tudom letölteni. MEgvolt a regisztráció, kaptam is tőlük mailt, de mégsem tudok belépni... Nincs valami direkt link esetleg?
-
Ace owner
addikt
Kár hogy kell hozzá net is...
Galaxy Fold 4
-
dr. Kind
aktív tag
válasz hallerlaller #1 üzenetére
de 10 pont, csak rossz táblázatot raktunk be köszi, hogy szóltál
-
hallerlaller