Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem próbáltam ki pont a google időjárás szolgáltatásának a rossz híre miatt. De örülök, hogy megjelennek a market/play-en magyar fejlesztők... hajrá!
www.refujvaros.hu
-
r-chee
őstag
Hasznos dolog, de jobb lenne, ha hazánkat nézve az időkép.hu-ra támaszkodna a Google helyett....
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
törölt tag
Van ennél jobb is ami ingyenesen letölthető
-
dr. Kind
aktív tag
válasz dreamtheatre #18 üzenetére
Gyári ICS
-
Tafaya
csendes tag
Először is köszönöm a kritikákat. A kinézet puritánságának oka van, mégpedig, hogy elsősorban 2.1-re íródott. Jelenleg is 31.3%-a a felhasználóknak használja a SimpleForecast-ot 2.1-gyel, 38.6% a SimpleForecastApp-ot, ezért a minél kevesebb memóriahasználat volt a cél. Nem volt célom versenyezni pl. a Beautiful Widget-tel, sőt, azoknak készült, akiknek esetleg "sok" egy ilyen alkalmazásban a csillogás.
Emellett készül az egybegyúrt verzió, több grafikával, több településre kiterjedő előrejelzésekkel, de ezt már fizetősként szeretném kiadni (ha egyszer eljön itthon is a pillanat), persze a minimális áron, de cél, hogy legalább a developer access árát visszahozza. Sokan elfelejtik, hogy az ingyenes alkalmazások felrakásához is ki kell fizetni a 25$-t.
-
Peat;)
veterán
Nekem a koponyeg alkalmazása teljesen jó itthon, külföldön meg fancy.
-
dreamtheatre
csendes tag
Bocsi a kicsit off kérdésért, de milyen launcher fut a képeken szereplő készüléken?
-
V.T.CS.
senior tag
anno letöltöttem, de töröltem is.
ok: vannak sokkal jobbak.
azert nem fikaztam marketen mert nem tudok jobbat csinalni. 0 csillag -
HARDVERAPRÓD
Jó kis app tetszik.Le is töltöttem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
bok92
addikt
Jó kis app, de a Palmary Weather-t nem fogom lecserélni...
-
-
Apika
addikt
Azért este wifiről én is letöltöm, és kipróbálom...
-
mr.OCS
csendes tag
Ennél sokkal komplexebb widgetek, app-ok állnak ingyenesen rendelkezésünkre.
Én azt nem értem, hogy aki ilyet szerkeszt az nem néz körül a Marketen,
hogy mi az elvárás?Ez pont olyan mint fahanggal megjelenni az énekversenyen.
Mindazonáltal üdvözlök minden magyar fejlesztésű alkalmazást, különösen azt amiben magyar nyelvet lehet választani. De működjön.(Nekem a Sense Analog 4*1 vált be.)
.
PRIVÁTBAN ÍRJ!!
-
uki
aktív tag
A gond talán azzal van, hogy leírhatta volna hogy mi volt a baja az appal. Mert ennek a hozzászólásnak így semmi értelme csak egyel több komment. Ráadásul a fejelsztő is abból tanul, ha megmondjuk neki miért tetszik/ vagy nem tetszik, esetleg mit tegyen még bele.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
kolosanyi
veterán
Nálam a BW a nyerő, nagyon sok beállítási, testreszabhatósági opció miatt. Ez valahogy nekem túl minimál, nem illik a Holo felülethez.
-
pingwin011
aktív tag
Ezzel maximálisan egyetértek! Természetesen bárki nyilváníthat negatív véleményt anélkül, hogy az adott dologban tevékenykedne. Aki ezt írta, gondolom ő is hurrogott már le filmet, pedig nem rendező, operatőr, vagy bármi. Esetleg zenét, pedig nem zenész stb...
A program nekem sem tetszik, van még mit ügyeskedni!
-
Tikakukac
titán
Tetszik a testreszabhatósága, de nálam marad a Sense megoldás, az bejövősebb kinézetre
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
syl5
őstag
Hát nálam még mindig a BW a nyerő.
Sokan meg már nem is használnak ilyesmit szerintem. -
xperiababu
csendes tag
Üdvözletem!
Olvastam a cikket, nagyon tetszett. Bejelentkeztem a Marketbe, hogy letöltsem az applikációt. Sajnálom, hogy nem vált be. Az indításkor megjelent a beállítás rész a menüben. Ott elérhetőek a cikkben említett lehetőségek. De a GPS frissítéssel nem töltődik be semmilyen adat. Nem értem, mit tehettem rosszul...
[ Szerkesztve ]
-
mr.OCS
csendes tag
Hát nem tisztem szidni egy alkalmazást de nálam kuka.
PRIVÁTBAN ÍRJ!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest