- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
devnorbex
újonc
Elnézést kérek a késői válaszért. Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
Orionhilles: Xbox 360 kontrollert próbáltam, de sajnos nem tudtam életre kelteni. :/
henrik9602: Nincsenek publikus szerverek. Az egész mögött az az ötlet volt, hogy akár belső hálózaton is menjen, ne kelljen internet. Ha van kéznél egy router, már működik. Természetesen megoldható interneten keresztül is, ha nem ugyan azon a hálózaton vagytok, ilyenkor a szerver publikus IP címét kell használni!
Mattb: Sajnos lagot sok minden okozhat. Jelerősség, valami fut a háttérben, valami frissít a háttérben.. Így sajnos nehéz megmondani. De elképzelhető, hogy csak pár másodpercet kell várni és megszűnik a gond forrása.Ha nem látod a szervert, pedig ugyan azon a hálózaton vagy, akkor használd a szerver helyi IP címét kapcsolódáshoz!
-
Mattb
senior tag
Leszedtuk haverokkal de hiaba createl szervert valaki nem latja a masik... 2x sikerult, de akormeg belaggolt egy par mp utan, hogylehet ezzel jatszami?
-
wlandroid
tag
Ha valaki tervez hozzá hostolni, küldjön ípét
-
atike
nagyúr
Gratulálok a fejlesztőnek! Szép munka!
-
henrik9602
csendes tag
Leszedtem.
Izgalmas
1 Szervert sem találok meg. Valaki? -
törölt tag
"Én abban bízom, hogy ez nem volt egy komoly álom és akkor most nincs minek összetörni."
-
Flind
senior tag
Wow, már töltöm is! Nagyon jónak tűnik, engem főleg a lokál multi miatt érdekel. Platformerben még nem láttam.
Elismerésem a fejlesztőnek! -
kakuk.tamas
addikt
A Grudger HD-t ajánljátok! Baromi jó játék! Csak 727-szer haltam meg benne... :'D
És a Leo's Fortune is baromi jó game, amit a legutóbbi MA! TV-be lehetett látni. Simán megér egy ezrest. -
Orionhilles
senior tag
Kontroller támogatásról valami infó?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Rout egy magyar fejlesztésű, pixel art stílusú multiplayer akciójáték, amelyet helyi hálózaton és online is lehet játszani
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest