Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunByte
újonc
Természetesen fejlesztem, ma fog kikerülni egy frissítés amiben a lehető legtöbb problémát megoldom, valamint csökkentem az egyes elemek árát, a reklámok mennyiségét, a hibákat javítom, stb.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #6 üzenetére
2.szintig jutottam,utána úgy felidegesített a folytonos meghalás,hogy majdnem földhöz vágtam a telefont..nem az én műfajom,de van létjogosultsága a játéknak.Így tovább.😂👌
-
f(x)=exp(x)
őstag
De beteg!
Remélem fejlesztik, mert elég zavaróak azok a nem tudom mit idéző hátterek a játék közbe. -
tybsen
addikt
Próba megvolt, respekt a fejlesztőnek, de kalandozzon más Krumpli úrral, ez nem az én műfajom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Magyar fejlesztésű, kézirajz stílusú platformer játékot veszünk górcső alá, ahol Krumpli úrral és többféle karakterrel lehet pályáról pályára aranyat gyűjtögetni.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest