Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Nekem a chromeból csak egy éjszakai mód hiányzik (meg nagy ritkán flash).
De az is jó lenne, ha az uc-browserben lennének ilyen felső tabok mint chromenál
-
Bass
addikt
Nálatok produkálja a feher oldalt,nem tolt be semmit csak egy feher oldal marad? Olvasom sokan panaszkodnak rá viszont nekem nem jott elo tableten csak a mobilomon (Asus memo pad 7 es LG F6) visszaraktam a 33-s verzio szam korulit azzal oke ,a tegnapi update-t meg nem probaltam.
-
embe
nagyúr
Nekem ment a levesbe, mert nincs benne könyvjelző widget.
-
DarkByte
addikt
A material design még Android L alatt is csak a Settings menüt és az értesítés sávot érinti egyelőre. Még közel sincsenek kész vele, ez csak egy irány vonal amit a következő időszakban szépen ráaplikálnak mindenre, csak ez idő, Polymer és Angular alatt is még béta a téma. Addig szerintem kb. felesleges is túl sok app-ot várni, majd az Android L végleges verziójára már igen. Jelenleg egyébként a Google+ app az ami talán legjobban fel van már készítve erre, nemrég követte a Play Shop.
Egyébként valahogyan azt várom hogy a végleges Android L bemutatón majd Madonna lesz a sztárvendég és elénekli a Material Girl-t

-
Starz561
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Sgs5 & lg g tab: nekem valahogy mintha gyorsabb lenne mint gépen csak ezt használom minden eszközön. (Ez értendő a sima Chrome-ra és a bétára is.)
-
dsr
senior tag
Nekem nagyon tetszik

-
Töredezést kérem szépen miért tetszettek megint kihagyni?
-
Hintalow
senior tag
Megkukkantom, ez alapján nem rossz, szerencsére még pont elfut a rendszeremen.
-
halkow
őstag
Továbbra se használom az opera mini nyomába se ér gyorsaság terén illetve nincs flash így továbbra is a dolphint használom ha flashre van szükségem
-
antim
tag
válasz
Lasliegrand
üzenetére
De lehet, csak az is a menübe költözött, mint az oldal újratöltés.
-
antim
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Note2: Gyorsabb lett, szebbek az animációk, nem zökken.
-
Lasliegrand
tag
Jól értem? Nem lehe a megnyitott oldalon belül szöveget keresni?

-
wozzy
tag
van statusbar rejtés (full screen)???
-
Szatyor95
senior tag
Gondoltam teszek vele egy újabb próbát, de a hsz.-ek meggyőztek. Ez inkább visszafejlődés. Pont mint a Material UI.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bollokcs80
Korrektor
Futólag kipróbáltam, de sok érdemi változást nem tapasztaltam, cserébe ugyanolyan nagy és lassú mint az "éles".
Akinek "sokramos" gépe van (2-3 GB) megoszthatná, hogy ott is ilyen tetű lassú vagy annyi RAM-on már jobban fut?!

-
embe
nagyúr
Én a könyvjelző widgetet nem találom. A régiben benne volt. Használtam.
-
TomWexX
addikt
Nálam az segít, ha kilépek és a task váltóban kilövöm, majd újra elindítom. (vagy nálam miui-n a hosszan nyomott vissza gombbal kényszerítetten bezárom)
Nem lett rossz az új crome, engem csak a minimális megdöccenés zavar animáció közben, + az hogy nem látom a megnyitott oldalak számát.
-
Gergosz2
veterán
válasz
churchill0
üzenetére
translatet ki lehet kapcsolni
(#14) catroot
Ilyen nálam is van. Amikor csak a Chrome logo látszik és semmit sem tudok csinálni. Se új tabot nyitni meg semmit. Csak az segít ha futó alkalmazások között bezárom és újraindítom.
-
catroot
veterán
válasz
churchill0
üzenetére
Nálam ez is és a stable is sokszor eljátsza azt, hogy néha fogja magát és eltűnik az adott oldal, helyette tök üres felület lesz. Marha idegesítő. (Moto G, 4.4.4)
-
András.
tag
Nem sikerült teljesen materialosítani (oh, de hülyén hangzik), a status bar színe nem egyezik meg az ablakéval. Apró dolog, de engem zavar.
-
churchill0
csendes tag
Én sem vagyok meg elégedve a chrome val
1. Szöveg tördelés
2. Tabok közötti váltás ( phablet nál tök zavaró hogy mindig a cim sávot kell húzni régebbinel még meg volt)
3. Translate is zavaró -
Imi1981
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Arra gondolsz ,hogy dupla koppintással nagyítasz és hozzáigazítja a szöveget a kijelzőhöz?Mert nekem az a régibe is megy!Vagy másra gondoltál?
-
ddaydome
senior tag
Azért tüntették el, hogy a következő "nagyszabású" frissítésben visszahozzák, különben nem lenne munkájuk!
Ügyesek...Szerintem már nem nagyon van mit fejleszteni a böngészőn, azon kívűl, hogy lassabb hardveren jobban menjen és ne foglaljon kb 80 megát a telefonon, amit sd kártyára át sem lehet tenni..... -
Orf3usz
tag
Én kicsit többet vártam a material dizájntól. Eddig nagyjából a címsáv kapott rendes animációt, a többi csak belenagyul meg zsugorodva eltűnik a képről. Szintekben ez is rendben van de a bemutató videóban látottakhoz képest ez semmi.
De a megnyitott lapok számát miért kellett eltüntetni? Ebben nem látok logikát, az egy hasznos fícsör volt.
Mindenesetre nem rossz... -
gery2123
őstag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Sajnos az újra töltés a menü gomb megérintésével jön elő jelenleg. Remélem azért ezt nem akarják így hagyni.
-
duvi
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én is pont ezt akartam írni
Vajon megkapjuk ezt az alapvető funkciót az új verzióban? Ráadásul ami eddig jó volt, azt meg kivették belőle
"Szomorú viszont, hogy a címsávba épített, az oldal tartalmát pásztázó keresőfunkció kikerült az új variánsból." -
Krissz1983
aktív tag
Én is ezt használom nekem bejött a design váltás.
Amit hiányolok az a kereső sávban található újratöltés ikon.
Nem tudom lehet csak én nem tudom hogyan kell frissítenek az adott oldalt. -
Gergosz2
veterán
Hát nem tudom de szerintem határozottan szarabb letT a frissítés után (S3 LTE) . Amikor megnyitok egy új ablakot az átvezető animáció mintha egy pillanatra beragadna és utána indulna el de akkor is elég furcsán. És ráadásul 4.3 óta törölni sem lehet...
Szerk: ez még 36.- os főverzió , még nem frissített nálam. -
bollokcs80
Korrektor
Én mondjuk baromira értékelném ha a sok csicsás funkció mellett beleraknák végre a dupla koppintásos képernyőhöz tördelést...

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ügyesek...Szerintem már nem nagyon van mit fejleszteni a böngészőn, azon kívűl, hogy lassabb hardveren jobban menjen és ne foglaljon kb 80 megát a telefonon, amit sd kártyára át sem lehet tenni.....
Vajon megkapjuk ezt az alapvető funkciót az új verzióban? Ráadásul ami eddig jó volt, azt meg kivették belőle