Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Azt hiszem, hogy ez az alkalmazás nem az én világom. Nem látom, hogy jobb lenne mint a gyári megoldás.
-
bajaki
őstag
Jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom.
-
-domesz-
csendes tag
Én a Toucher Pro-t használom, az is ilyesmi, csak sokkal többet tud. Ezt a programot feleslegesnek tartom, alkalmazás váltásra a gyári tökéletesen megfelel.
-
mimate
csendes tag
Jól sikerült kiválasztani a teszt alkalmazást. A Switchr koppintása csak kevesebb funkcióval...
-
jr1994
addikt
SwipePad-et használok már nagyon rég óta, jó látni hogy van más alternatíva is de azért nem cserélem le rá.
-
SexyDaniel
tag
Igazából ez a 4.0 alatti droidosoknak jó akiknek nincs ilyen funkció...bár ott a home gomb hosszan nyomása de ez szebb,feldobja a telót! Kipróbálom lehet hogy megkedvelem
-
beccyboy
aktív tag
Nagyon szép, és jó, de ez pont egy olyan funkció, ami miatt nem szívesen telepítenék fel egy plusz appot, pláne, ha a gyári megoldás is remek.
-
helixP
nagyúr
Egy fontos információ kimaradt: Mennyi ramot eszik?
Mert szép-szép, jó jó, a Swype pad-et is imádtam, de nagyon sokat eszik a háttérben. -
sefan67
aktív tag
Swipe-ot nem veri, sokkal jobb (igaz, az nem task switcher, de a végkifejlet ugyan az)
-
HawerKing
őstag
Tokre felesleges..... Nemmondom nem rosz otlet de szamomra s biztos meg sokaknak ertelmetlen...
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kipróbáltam, hát tényleg nem egy "nagyon need" app.
Azért köszönjük!
-
Nem igazán látom értelmét. E nélkül is tökéletesen elvoltunk és el is leszünk.
-
pingwin011
aktív tag
Én is, csak nekem valahogy nem akar előjönni...
-
törölt tag
Köszönet, kipróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(pesze a telefon alsó feléről)