- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Azt hiszem, hogy ez az alkalmazás nem az én világom. Nem látom, hogy jobb lenne mint a gyári megoldás.
-
bajaki
őstag
Jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom.
-
-domesz-
csendes tag
Én a Toucher Pro-t használom, az is ilyesmi, csak sokkal többet tud. Ezt a programot feleslegesnek tartom, alkalmazás váltásra a gyári tökéletesen megfelel.
-
mimate
csendes tag
Jól sikerült kiválasztani a teszt alkalmazást. A Switchr koppintása csak kevesebb funkcióval...
-
jr1994
addikt
SwipePad-et használok már nagyon rég óta, jó látni hogy van más alternatíva is de azért nem cserélem le rá.
-
SexyDaniel
tag
Igazából ez a 4.0 alatti droidosoknak jó akiknek nincs ilyen funkció...bár ott a home gomb hosszan nyomása de ez szebb,feldobja a telót! Kipróbálom lehet hogy megkedvelem
-
beccyboy
aktív tag
Nagyon szép, és jó, de ez pont egy olyan funkció, ami miatt nem szívesen telepítenék fel egy plusz appot, pláne, ha a gyári megoldás is remek.
-
helixP
nagyúr
Egy fontos információ kimaradt: Mennyi ramot eszik?
Mert szép-szép, jó jó, a Swype pad-et is imádtam, de nagyon sokat eszik a háttérben. -
sefan67
aktív tag
Swipe-ot nem veri, sokkal jobb (igaz, az nem task switcher, de a végkifejlet ugyan az)
-
HawerKing
őstag
Tokre felesleges..... Nemmondom nem rosz otlet de szamomra s biztos meg sokaknak ertelmetlen...
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Kipróbáltam, hát tényleg nem egy "nagyon need" app.
Azért köszönjük! -
DeathAdder
veterán
Nem igazán látom értelmét. E nélkül is tökéletesen elvoltunk és el is leszünk.
-
pingwin011
aktív tag
Én is, csak nekem valahogy nem akar előjönni...
-
törölt tag
Köszönet, kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest