- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
andorra #1655 üzenetére
Sajnos, nálam is így van. Először telón vettem észre. Írtam Tamásnak és az volt a tippje, hogy pipáljam be a wakelockot. Tegnap miniPC -n blokkolt le ugyanúgy egy parancsom. Ez több várakozást is tartalmaz. Hiába raktam pipát az elsőhöz, a következőnél is megakadt (látszik a rendszer logban és a Robot menüjében levő hibakövetésben is). Manuális indításnál ilyenkor úgy beragad, hogy alkalmazáskezelőből kell kilőni a Robotot. Ha mindegyik várakozásnál kipipáltam a wakelockot, akkor megszűnt a probléma. MiniPC -n ennek nincs jelentősége, valamint pár másodperces várakozásoknál se. De nem tudom, hogy telón mennyiben befolyásolja az akkuidőt egy hosszabb várakozásnál.
2. A külső mentések mappáját (/mnt/sdcard/Android/data/com.bartat.android.robot.KEEP) biztosan nem menti a Titanium.
-
bartatamas
senior tag
válasz
andorra #1612 üzenetére
Szia,
Amikor csinálsz egy parancs futtatása parancsikont akkor van olyan checkbox hogy mutassa-e a várakozás popup-ot vagy sem.
A Várakozás művelet idő paramétere tetszőleges kifejezés lehet. Tehát lehet változó is. Arra nincs lehetőség hogy feldobni egy ablakot ahol futás közben kiválasztod az értéket és azt használod. Max így:
- csinálsz egy A parancsot ami a várakozást végzi
- csinálsz 3 másik parancsot, olyan névvel hogy 1 perc, 2 perc, 5 perc
- mindhárom beállít egy változót a kívánt értékre és meghívja A-t, amelyben a várakozás ezt a változót használja
- mindhárom parancsot berakod egy parancs csoportba és egy Csoport választó parancsikont csinálsz
- ekkor ha az ikonra kattintasz választhatsz hogy 1 perc, 2 perc vagy 5 perc. -
bartatamas
senior tag
válasz
andorra #1590 üzenetére
Az időhiány a legnagyobb problémám. Egyszer még az elején el is kezdtem:
http://bartat.hu/hu/e-robot/
De nem tudtam azóta folytatni. Vagy fejlesztek, vagy doksit írok. Amíg ennyi fejlesztési igény van mint eddig, nem látok rá lehetőséget hogy folytathassam, pedig az is fontos lenne, tudom.
Jó lenne ha valaki megírná helyettem és nekem csak javítgatni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest