- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz enginev3.0 #42 üzenetére
Nekem letörlődött. Nem is raktam vissza.
-
enginev3.0
félisten
Jó volt az egy, de nem kapott el a nem tudom abbahagyni érzés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ViharVadász
őstag
válasz f(x)=exp(x) #40 üzenetére
Igen, mindig be van kapcsolva (legalábbis akkor, amikor épp játszom)
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz ViharVadász #39 üzenetére
Wifi be van kapcsolva?
-
ViharVadász
őstag
Már az első nap letöltöttem, és nagyon tetszik!
Mondjuk az meglepett itt a kommenteknél, hogy panaszkodnak a sok reklámra. Nekem érdekes mód eddig egyszer sem jött elő, sehol egy reklám, pedig elég sokat játszok egyhuzamban"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
banhammer
veterán
Inkabb megvennem par szaz forintert mint hogy reklamokat kelljen neznem.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
gmark247
tag
válasz hakydakillah #29 üzenetére
Erre jó egy reklámmentesítő alkalmazás
Egyébként a játék nagyon jó, csak az egyetlen dolog ami kiakaszt, hogy nem lehet felhőtárhelyen menteni. Igazán lehetne már erre egy globális megoldás, mert nagyon sokan panaszkodnak ilyenek miatt.
Pont ma telepítettem sikeresen új rendszert és begőzölt a titanium backup, természetesen kezdhetem előröl a játékotSony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Fall-N
veterán
Emberek játék közben én mindig kikapcsolom a WIFI-t/adatkapcsolatot. Van azért üdítő kivétel is például a Swordigo, abban nincs egy reklám sem.
Egyébként nem lesz app bemutató a Swordigóból? Elég jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Erre a rendkívül pontos statra gondol. Ilyet én is tudok.
@azopi74: Találós kérdés: Minek nagyobb a bevétele, 10milló megvett 1$-os appnak, ami után 30%ot ledobsz az Apple-nek, vagy ha ingyen adod és 100millió userrel halálra keresed magad a reklámokon?
Ez hol jelenik meg a statisztikában?[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Nagyon szerettem eddig az összes részt, de ezt két napja szedtem le és már unom. És igen, a sok IAP is undorító.
-
Nuada herceg
őstag
Megvettem az összes előző részt.
Úgy értem az elsőt, meg a 2 kiegészítőt.Ezt is be szerettem volna rakni a gyűjteménybe, de ilyen ingyenes akármi lett.
Nem szeretem a reklámokat, inkább kifizettem volna azt a 300 forintot.Meg mindig vásárolgatni kell valamit. Szóval úgy látom, hogy nem is akármennyit játszhatok?
A játék amúgy nekem tetszik.
Csak már már túl "aranyos" lett. ezt már nem mutogatom a haveroknak 1 sör mellett.Itt öregszem meg...
-
vicze
félisten
Ez részben nem igaz. iOS-en többen vásárolnak, ez aláírom de!:
Nemes egyszerűséggel Droidon így sokkal, de sokkal magasabb a profit hányad.
Droidon volt a 2-3 millió letöltője a fizetősnek, a HD-nak még 100e se. Ez ugye nincs 1millió dollár bevétel.
Na most a Free-nek van majd 100 millió letöltése!!! Szerinted mennyi bevétel generálódik belőle? (iOS számokra nagyon kíváncsi lennék.)
Freemium verzió amúgy csak 1éve van belőle, és az alatt generálta ezeket a számokat.
Time Travel-ből már csak a HD-volt fizetős, és pont ugyanannyi letöltése van mint a többi HD-nak, tehát aki megvette az végig megvette.
Az ilyenek miatt gondolkodok egyre inkább az Amazon App Store-on, mert ott kifizetem és legalább nyugodtan használhatom.iOS-en amúgy ugyan úgy van Free és fizetős is régiekből, ebből biztos nincs?. Droidon a fizetős lassan kihal vagy csak később jön, mert az SGS5-re reklám mentes verziót kapják majd exkluzívan...
A taktika lehet, hogy más-más. iOS-en előbb megfejjük a usereket és után a jön a Free, hogy az ingyenélőktől még a reklámbevételét kisajtoljuk. Droidon alapból Free majd, később lehúzzuk a HD és fizetős verzióval, azokat akik amúgy is megvennék.
Nem tudom...Az értsd azért meg, hogy ennek köze nincs a warezhez, ki kéne már verni a fejekből. A user egyszerűen nem fogja használni, ha fizetős, nem fog 100millió 1bites azzal szerencsétlenkedni, hogy leszedje máshonnan.
@G4bi89: Tab-on fenn van és nem megoldás már... Majd frissítem hátha.
[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
Valószínűleg azért így csinálják a fejlesztők, mert az android tulajdonosok túlnyomó többsége azt a 300 Ft-ot se fizetné ki.
Ezért inkább meg sem csinálják droidra a fizetős verziót, azért felesleges, hogy lewarezolja a nép, így viszont
mindenképpen hozzájutnak a bevételhez a reklámok, in-app vásárlások útján.
Mielőtt nekem rontatna bárki: tisztelet a kivételnek! - az előbbi természetesen nem mindenkire vonatkozik, csak a többségre, - én is Androidon próbáltam ezt is, és kifizettem volna a fizetőst, ha lehetett volna, de így inkább megvárom a WP-s fizetős verziót - igaz, az általában kétszer annyiba kerül, mint az ios-es, de még úgy is megéri.Szerencsére a WP store-t még nem lepte el ez a freemium trágyalé, ami a Google Play-re jellemző, és nem is fogja, amíg ennyire körülményes (és erősen korlátozott - egyszerre max. 10 app) a warez lehetősége.
Vicc, hogy majdnem annyi a Windows Phone Store bevétele, mint a darabszámban mérve legalább 10-szer akkora piacot lefedő Google Play-é...Az itunes AppStore-t meg az védi ez ellen a szemétdomb ellen, hogy az alsó-kategóriában nem versenyeznek. Bár nálunk ez is máshogy műxik, megveszi gyártósori melós anyuci/apuci (ismét csak tisztelet a kivételnek) 24 havi részletre a szifont, hogy a kölök villoghasson vele a suliban, akinek persze az első dolga az, hogy jailbreak-eli a cuccot.
-
Legendd
senior tag
Jó, ez így stílusos komment (avatár)
(#7) attilasd: ezért jó sokszor sajnos az iOS verzió, megveszed potom összegért (kb. 300 Ft) és sosem kell idegeskedni a reklámok miatt. Inkább kifizetem, mint a reklámokat várjam vagy ikszelgessem.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #7 üzenetére
Kössz, akkor tuti kihagyom. A TT-vel is ezért utáltam játszani. Ha jól tudom, abból se, és ebből az újból sincs Droid-ra - reklám mentes - fizetős verzió. És ez nagy kár.
Bizonyos mértékig (pl. reklámcsík) elviselem a reklámot, de ezek az egész képernyős videók...
Menjenek a francba! -
bok92
addikt
No akkor nézzük...
-
vicze
félisten
válasz f(x)=exp(x) #7 üzenetére
Félóránként??? Kb. 5-10percenként reklámot bámulok...
-
Maxentius
addikt
Lehetne ebből is egy fizetős verzió... de amúgy jó lett.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
<Adamsky>
nagyúr
Idegesítő reklámok (Android-on) vannak-e benne, mint a "Time Travel"-nél?
-
azopi74
addikt
Leszedtem, kipróbáltam a droidos verziót. Az ios-es is ilyen idegesítő freemium szarság lett?
-
vicze
félisten
Sajnos a rengeteg arcomba tolt in-app vásárlás, és a reklámok hazavágták eléggé a játék élmény. Sőt még az is korlátozva van, hogy menyit játszhatok, mint CCS-ben.
Az összes verziót megvettem eddig... Nagyon nem tetszik a mobil játékok ilyen jellegű iránya. -
addikt
Szedem, imádtam az elsőt!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
halkow
őstag
jó játék szeretem
Alcatel onetouch idol2s the king
-
őstag
a régivel kicsit játszottam, kipróbálom ez mennyire fog meg.
ez a kevés újdonság, hátha jobban leköt..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest