- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroidLabor
csendes tag
válasz
DroidLabor #29 üzenetére
Kedves felhasználók!
Megjelent a Blobrain v1.29-es frissítése a következő változásokkal:
- Táblagépeken is működik a játék,
- Gyorsabb grafika az optimalizálásoknak köszönhetően,
- Az új grafikus interfész ritkább képernyőfelbontásokat is támogat,
- A tablet/mobil sebességéhez mérten ajánlott grafikus beállítások,
- Egyéb apróbb hibajavítások.DroidLabor team
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidlabor.blobrain
-
axioma
veterán
válasz
DroidLabor #13 üzenetére
Letoltottem, mert a tobbiek jokat irtak rola
, de a magyar nyelvet en is tamogatnam. Pl. gyerekeim me'g csak most kezdenek angolt tanulni, es egyaltalan nem hasznos, ha az angolt magyarosan kiolvasva rogzul (jonnek kerdezni, mi az). Szoval en is azt gondolom, hogy ha mar nyelvi nehezsegek nincsenek - es igy nem is santa-magyar lesz -, azt a par nyelvi file-t megerne megcsinalni. Akkor hamarabb adom en is a kezukbe, ha ez nektek motivacio
-
válasz
DroidLabor #17 üzenetére
Köszinöm szépen a választ!
Azért merült fel bennem a kérdés, mert ha a mai HD felbontású csúcsmodelleken az említett hibák nem jönnek, akkor egy átlag tableten sem kellene (szerintem), mivel nem nagyobb a felbontásuk azoknak sem. Az enyém 1024x600.
Ha találok hibát, akkor szólok természetesen.
Üdv: Bici
-
keve75
csendes tag
válasz
DroidLabor #13 üzenetére
Nincs semmi probléma csak egy magyar nyelvű játéknál hamarabb észreveszik a felhasználók hogy azért a magyar fejlesztők sem alszanak
-
válasz
DroidLabor #7 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam, de legalább jó lenne ezt valahol feltüntetni. Ha már fel van tüntetve, akkor csak elkerülte a figyelmem. Nem találtam bugokat egyelőre (és remélhetőleg nem is lesznek).
-
saelin
veterán
válasz
DroidLabor #1 üzenetére
Egyszerű játék. Kicsit a pszichológusoknál lévő tintapicás kártyákra hajaz.
A galaxy mini 2-mön probléma nélkül fut. -
válasz
DroidLabor #1 üzenetére
Kipróbáltam. A Design szerintem nagyon jó, a játékmenet jobb, mint amire számítottam, annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen típusú játékokat. Egy dolgot hiányoltam belőle, hogy az épp aktuális pályát újra lehessen kezdeni. Előfordult, hogy épp nem figyeltem a mobilra, amikor a játék megmutatta, hogy a blobokat hova is kéne tenni, és jó lett volna, ha lett volna egy restart opció.
Ja igen, és valamiféle kampány sztorival feldobná az egészet.
Galaxy Ace 2-n próbáltam, ott a játék teljesítményével nem volt gond (a településsel sem).
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
DroidLabor #1 üzenetére
Nem tudom miért, de borzasztó lassan települt. (Nexus S)
Egyébként így elsőre jónak tűnik, és könnyűnek sem nevezném. Vagy csak a memóriám rossz.
Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest