- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
3 éve megvan a német, de két éve nem tudom használni. Ez a saját kézbe vett aktiválás nem megy nekik. Mindig meg kell indokolnom, hogy most éppen miért kellett újratelepítenem a szótárt. Androidos telefonnál elég "sűrűn" előfordulhat az ilyen. Frissítése, szerviz, gyári beállítások visszaállítása, telefoncsere, stb. Ezt ez a rendszer/kiadó nem tudja követni.
Romani ite domum!
-
Camel
csendes tag
Az eddigi legjobb szótár amit használtam az a Slovoed Deluxe. Felhasználóbarát, órási szókincs, szóösszetétel bázis.
Camel
-
dzsi23
addikt
Én előbb ezt ajánlanám itt néhány fórumozónak: [link]!
-
Farkas82
tag
Ezt meg tudom erősíteni. A cikkben pontatlanul szerepel hogy öt különböző készüléken. Öt alkalommal lehet egy megvásárolt kóddal aktiválni, amit fél évenként követ plusz egy alkalom. Tehát minden egyes újratelepítéssel, frissítés utáni visszaállítással, garanciáztatással, új készülékvásárlással ellősz egyet. Miért nem tudják megoldani úgy, mint a többi alkalmazásfejlesztő? Az az érv nem áll meg, hogy magyarországról nem lehet fizetős tartalmat feltenni.
-
Zsolt7000
újonc
Sajnos az alábbi kódbeváltás NEM működik!
Vásárolja meg most az Akadémiai Kiadó mobilszótárait androidos készülékeire! Június 10-ig a kiadó 25% kedvezményt biztosít a kupon felhasználóinak. Kuponkód: AK-MOBILARENA Kérjük, hogy a kuponkódot a vásárlási folyamat 3. lépésében, a „kuponkódok beváltása” mezőben tüntesse fel! -
B.i.L
senior tag
1_et is értenék...ez ugye nem helyes?
Ennyiért tényleg van olvasnivaló,kiejtenivaló,és az egész család angolul,nem künönben helyes magyart is tanulhat.A gimnáziumban az éves anyag többe kerül,hát fantasztikus.Suliba menet lehet zenehalgatás helyett tanulni.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Deck
titán
Pontosan emiatt egy vicc a program. Nekünk is jön ki mostanában gyakran frissítés és mindenki újra rakja a telóját akkor, vagy romozgat stb. Ezaz 5 alkalom majd félévente egy.. Ha garanciáztatok akkor is újra rakják ott a telót majd én is mivel ha rossz verziót raknak fel.. Vagy ha frissítek tiszta telepítéssel.. Nem is tudom, hogy gondolták komolyan. Ha nem tudják normálisan megoldani akkor vagy használunk mást vagy megoldjuk máshogy. Ők tudják.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
gliskard
senior tag
Akadémiai kiadó szótárainak a felülete nagyon fapados és véleményem szerint randa. A mobil uti szótáruk pedig 1190 forintért kifejezett gagyi kinézetű. UI és UX designert nyugodtan beránthattak volna a projektekbe.
Az aktiválási folyamat pedig a vételár függvényében nem éppen vásárlásra ösztönző. Gondolom okkal választották ezt a megoldást anno, és biztos egy akadémiai tag marketing szakember piac felmérő kutatásainak eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
Petester
senior tag
Csak halkan jegyzem meg, hogy WP-re is elérhető... Nem értem miért kell - széndékosan? - ennyire hanyagolni itt a MA-n a platformot?
Régebben kipróbáltam, nem emlékszek hibájára, de nem vettem meg. Nem használnám, annyit, hogy megérje kiadni azt az 5000 Ft-ot érte.Szerk.: Sőt most néztem, hogy a nagyszótárak is elérhetőek. Gondolom a többi platformra is, miért pont csak a WP-n lenne meg.
Viszont a nagyszótárból kimaradt a hangos szótár rész. Igazán benne hagyhatták volna, pláne hogy dupla áron megy.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
HaZse
őstag
Gondolom azért, mert a MA-s srácok csak droid telefon használnak. De sajnos való igaz, hogy más rendszerek alkalmazásait nem is mutatják be, csak mindig droid....
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
SentryGun
aktív tag
Én kb. két éve használom iOS-en, megvan az angol/német/francia nagyszótár és csak dícsérni tudom. Másrészről pedig egy áldás, hogy már nem kell bazi nagy szótárakat cipelni, és offline is nálam van bármi, ha szükséges. Igaz mindennek ára van, nem is kevés, de érdemes rá beruházni.
Én személy szerint hangos szótárt sohasem használtam, nekem ez a funkció nem hiányzik. Minden szócikknél ott van a fonetikus kiejtés.
[ Szerkesztve ]
-
Petester
senior tag
Nem az a baj, hogy androidos alkalmazáson keresztül mutatják be a szótárt, ha egyszer az ezt futtató készülék van kéznél, akkor érthető, meg meg is említik, hogy elérhetó az alkalmazás iOS-re is.
Nekem csak az csípi a szemem, hogy mindig negatívumként mondják, hogy kevés az alkalmazás az WP-re, de ha meg valami van, azt nem "reklámozzák"...
Igazából alkalmazás bemutatók is akkor vannak, ha magyar a fejlesztőgárda, akiktől viszont kevés a WP alkalmazás, így megint nem érdekel, ha droidos bemutató van, ez van. Arra fejlesztenek, amiből hamarabb térül meg a befektetett energia.(ó\_!_/ó)
-
troller
senior tag
Az a baj, hogy nyelvvizsgán csak a nyomtatott verziót lehet használni - tudtommal.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
akkrt.hu
újonc
Kedves szebev!
Az aktiválási kód a vásárlás után megjelenik a webshop felületen és email-ben is kiküldésre kerül. Amennyiben nem érkezett meg a visszaigazoló email, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgáltunkkal: info@akkrt.hu
Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére.Tisztelettel,
Akadémiai Kiadó -
Bog
HÁZIGAZDA
Ez nem is igaz. Itt van benne az anyagban: "Windows Phone rendszerre tíz szótárapp érhető el." Biztos nehéz megtalálni, ezért beleírtuk máshová is most.
Egyrészt.
Másrészt NEM hanyagoljuk a platformot, ez egy légbőlkapott marhaság. A platform piaci részesedése 10% alatti, ha nagyon tárgyilagos akarnék lenni, akkor ennyit kéne szánnunk rá az összes tartalomból, nem többet. Ennél sokkal jobban felülreprezentált a WP itt (a BB-ről nem is beszélve), de ne hogy már mi legyünk a hibásak azért, mert töredék mennyiségű készülék (és app) jön ki erre a platformra.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
addikt
Most többek ajánlására leszedtem a Top szótárt és jónak néz ki (bár alul a reklámsáv nem igazán szimpatikus), de ennek ellenére simán kipengetném az árat ezért az Akadémiai változatért is, csak engem is egyedül ez az aktiválási rendszer tántorít el, ugyanis szeretek a telefonjaimon már csak hobbiként is ROM-olgatni (180 napokon belül többször is). :/
Esetleg ha lenne valami deaktiválási lehetőség, hogy pl szerviz/ROM-olás alatt ne vesszen el ugyanaz az a kód, hanem újra fel lehessen használni, akkor azzal már is szereznének egy vevőt maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
akkrt.hu
újonc
Tisztelt Farkas82!
Az aktiválás egy adott készülékről nincs korlátozva, tehát egy alkalmazás-újratelepítés nem csökkenti az aktiválási lehetőségek számát. Sajnos azt az esetet elég nehéz kezelni, ha egy felhasználó hetente cseréli a rom-ot, hisz akkor az alapvető paraméterek is megváltozhatnak a készüléken lévő android rendszer esetén, de pont ezért van lehetőség az aktiválási lehetőségek számának megnövelésére az ügyfélszolgálatunk segítségével.
Szerencsére erre az esetek nagyon kis százalékában van szükség: pontos statisztikákat vezetünk az aktiválásokról és a legfrissebb mai adatok alapján több mint 10 000 aktiválás történt már rendszerünkben és összesen 42 kód esetén volt szükség az 5 lehetőség megnövelésére.
Emellett meg tudjuk nyugtatni, hogy ügyfélszolgálatunk nem szokott elutasítani ezzel kapcsolatos kérést és akár e-mailben is rendelkezésre állnak.
Természetesen átgondoltuk azt a lehetőséget is, hogy a Play Store-ban fizetősként töltsük fel az alkalmazásainkat. Sajnos, mivel a Google az ottani bevétel 30%-ára igényt tart, ezt csak lényeges áremeléssel tudnánk megoldani, ettől függetlenül lehetséges, hogy a közeljövőben lesz ilyen lehetőség.
Üdvözlettel:
Akadémiai Kiadó -
akkrt.hu
újonc
Tisztelt Szebev!
Kérjük, írja meg a szotar@akkrt.hu címünkre vagy itt, privát üzenetben, hogy milyen e-mail címmel regisztrált a webshop-unkban és melyik alkalmazásunk vásárolta meg.
Köszönettel:
Akadémiai Kiadó[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Tízed annyit nem ér, mint az ára. Bármely ingyenes alternatíva bőven megfelel erre a célra, emellett egy online Dictzone, Google Translate és egy Google keresés trió nagyságrendekkel többet kínál, ráadásul biztosan naprakész információkból, és nem csak az új szavakat értve ide, hanem a szavak használatának változását, szóhasználati trendeket, jelentésbeli eltéréseket különböző körülmények vagy csoportok között, nyelvjárásokat, nyelvváltozatokat, szlengeket, stb., stb., stb.
Aki nyelvvizsgára készül, úgyis kell egy nyomtatott szótár neki, aki viszont nem, annak felesleges.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
daninet
veterán
Google szótár rengeteget fejlődött az utóbbi időben, olyan szakmai szótárak is belekerültek, amiket eddig sehol sem láttam. Rögtön vannak példamondatok a használatára is. Nem látom értelmét mást használni.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Fejvadi
nagyúr
Hasznok app.
-
atees
őstag
Kedves Akadémia!
Ez a kód app storos vásárlásnál is használható? Illetve ha igen valóban csak i5ig optimalizálva a 45$-os nagy szótár?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
törölt tag
Habár számos ingyenes szótár elérhető, én az akadémia kiadó szótárait messze jobbnak találtam az ingyenes verzióknál. Nekem a szótár egyszerű, átlátható kezelőfelülete is nagyon bejön, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
ojp
csendes tag
válasz Rickazoid #34 üzenetére
lordfreyr,
ami ingyenes, az biztosan megbízható is? A diplomadolgozatom írásánál a konzulensem megtiltotta a Wikipediára forrásként való hivatkozást. És ha jobban megnézed, akkor a Wikipedián levő szócikkek nagy része neves kiadók könyveiből, lexikonjaiból összevágott tartalom. A "szerkesztőnek" persze sokkal könnyebb összeollózni a már megjelent publikációkat, mint levéltárakban kutatni.
Az on-line szótáraknál a kérdés, hogy az ingyenesen elérhető tartalomnak hihetünk-e. Én nem vagyok nyelvész, de ha látom Országh László nevét, akkor megbízok a szótárban. -
MartOOn
addikt
Udv Akademia Kiado!
Azt szeretném megtudni, hogy kb mikorra tervezik a play storeban valo megjelenést? Kulfoldrol (ahol igazan hasznos lanne az Önök aplikacioja) igen nehezkes a megvasarlasa hanem szinte teljesen lehetetlen. Addig sajnos jomagam sem tudom megvasarolni, hisz semmilyen magyar accounttal nem rendelkezem.
Gyors valaszukat elore is koszonom.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
szebev
senior tag
Asszem először regisztrálni kell magad a honlapjukra (email, lakcim:itt angol lakcimet is elfogad). Aztán kosárba teszed amit meg akarsz venni. Ne felejtsd el a cikkben szereplő kupon kódot! €5-t ér! Aztán fizetsz az angol kartyaddal (meg kell adni a kártya adatait).
Tehát tök egyszerű az egész.
Ami nem volt egyszerű, az az aktiváló kód megszerzése! Mert nem látszódott a weboldalon sem és a visszaigazolo email - ben sem jött meg! Írtam vagy 2-3 különböző email - re és az itt jelenlevő kollégának is privátban, de semmi választ nem kaptam...
Így felhivtam őket és 15percen belül email - ben elkuldtek a kódot.
Az app szerintem jó! Mielőtt megveszed, van 2 nap, hogy kipróbáld. Én is így tettem.
Az angol kiejtés nagyon jó és érthető!Nem olyan gépies, hanem emberi hang.[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
sztanozs
veterán
Az a jó, hogy anno megvettük a nagyszótárat és kaptunk hozzá egy cd lemezt is, amin egy konkrétan használhatatlan verziójú offline szótár van. Az is megérte jól...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest