Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ismét updatelték, +20 szint. előbb-utóbb csak megírják androidra is a 100 szintet
-
DS39
nagyúr
új frissítés jelent meg hozzá, mellyel bővült +10 szinttel, így már összesen 50 van.
-
DS39
nagyúr
itt megtalálod a megoldásokat: http://www.justin.my/2012/05/100-floors-answers/
engem most a 24. szint szívatott, egyszerűen nem tudtam felemelni a kőajtót, mintha nem működne a multi touch, pedig más programban simán jó. mindenesetre sok-sok próbálkozás után meglett
-
prolad
addikt
Én 9-es szintnél elakadtam,ha valaki adna egy tippet vagy a megoldást azt nagyon megköszönném.
-
rudymester
senior tag
Gondolom a Galaxy Minim a kicsi felbontása miatt nem játszik, pedig kipróbáltam volna.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
DS39
nagyúr
elakadtam a 15. szinten, a számkombinációs ajtónál, nem jövök rá, hogy mi a megfejtés.
-
Apika
addikt
Este ki is próbálom majd!
-
DS39
nagyúr
jó kis játék, tetszik
-
gzbotii
nagyúr
Grafikara legfeljebb 7 pontot adnak
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
BloodRay
veterán
Elég egyszerűnek tűnt elsőre. 12. pályáig volt érdekes első blikkre.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Probber
őstag
Jópofa kis játék lesz ez, így hirtelen az 5. szinten elakadtam a kônél. Unalmas cigiszünetekben majd ráállok!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
otoaak
tag
Nem tudom milyen vas kell hozzá de Note-al es Tab 10.1-el nem kompatibilis nem tudom felrakni.
SG Note Pro P900
-
Psytech
őstag
Nem hangzik rosszul, unaloműzőnek jó lehet, ránézek majd. Az értékelést javítsd Kind, egy másik app táblázata van a cikkben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest