- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
A lustaság jelen van nálam is
Azért nem én vettem át az értesítőket, idén színdarabot kell előadni, és próba volt. Na most ugyebár ki nem akartam dobatni magam, ígyhát rábíztam egyik barátomra, hogy vegye át. Eszembe sem jutott, hogy az utolsó korrekciót nem csinálják meg, de mostmár ez van. Sokan amúgy dicsérték, hogy milyen jól néz ki. Nem mondom, hogy undorító, meg ronda. Tényleg jól néz ki, bár lehetett volna jobb is. Viszont hogy más röktön azzal kezdi, hogy fúj milyen szar, az nem túl jó érzés. De ez van. Ez legyen a legnagyobb gondom az életben.
Hidd el, hogy amit én csinálok, arra szeretek büszke lenni, és ritkán vagyok megelégedve a saját munkámmal. (pl. ma raktam fel egy Ady esszét, amit tavaly írtam. Nem vagyok irodalmár, de szerintem egész jó munkát végeztem, és arra büszke vok).
u.i.: Érdekes érzés, hogy ilyen öreg vagyok már. Van aki csókolomot köszön, erre még te is aszondod, hogy fiatalabb vagy. Lassan kezdhetem tagadni az éveimet.
Ja és mostantól légszíves magázz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged