Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
Belenéztem ebbe a “remek új” multiplayer részbe.siralmas.A bohózat küszöbét nemhogy átlépte de páros lábbal ugrotta át az ajtót is becsapva maga után.Értem én kell a név “Resident evil” máskülönben mivel lenne eladva. De ez a fosnite /pubes g köntösbe öltöztetett ugribugrit nekem nem veszi be a gyomrom.Sőt kifejezetten elborzasztó látni mivé lett a Resi név.Village gameplaybe belenézegettem a napokban.Egy újhullámos House of the dead-nek is elmenne. Igazából tényleg bármilyen címet rá lehetne aggatni,olyan szinten nem resident evil.
“Dehát miről beszélsz?? Mi az hogy valami resident evil valami meg nem? “ Hangzik el a kérdés.Aki anno ottvolt amikor megjelent a ps1 verzió illetve az elkövetkező részeknél bennük olyan emlékek keletkeztek illetve ingerek hogy nekik nyilván elmondani nem kell.A többieknek ,gyakorlatilag a T-vírus a körülötte kilakult apokalipszis,zombik,logikai feladványok,túlélő horror hangulat (nem doom szerű akció).
Ha maga a fogalom nem tiszta hogy mi micsoda elég csak rátekinteni az Alone in the dark mélyrepülésére.Na úgy veszti el valami az értékét.
Akció játéknak gondolom jó lesz a village,amúgy is uborkaszezon van.Csak a név ne tevesszen meg senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest