Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Ennek nagyon egyszerű az oka, ha valaki partyban van (mondjuk ketten), akkor a magasabb rangúhoz igazít.
Pl. ha valaki Championknét partyba áll egy plattal, akkor mellé solonak valószínűleg championt vagy diamond 3-at fog dobni. Megpróbál mellé hasonlót keresni, de nem mindig van, így előfordulhat, hogy az enemyben 3 champion lesz.
Ezt a rankboost ellen vezették be (régebben átlagolt) és szerintem ezt nagyjából sikerült is. Persze az ingyenes fiókokkal majd nyakonrúgják az egészet, mert lehet gyártani tonnaszám őket.
-
nlewyc85
csendes tag
Ne is mond... Platinum 1 , 4 es divizibol lecsokkentem gold 3 2es diviziora mert feszt olyan csapattarsakat kaptam akik amator modon feszt a labdat uldoztek, nem tudtak se tamadni se vedekezni. Ez mar 1-2 hete megfigyeltem ez van. Sorba tiltom is le oket, ha pedig valaki turheto tudasura akadok akkor azzal party -upolok hogy valamelyest javitsam a statot.
Amugy ha valaki jatszana vegyen fel: live id nlewyc85
-
myckie2
őstag
Az már így is katasztrófálisan sz*r. Csapat összeállítás teljesen random (simán képes a rendszer bedobni egy Champion mellé Platinumosokat, miközben a másik csapat teljes egészében Championokból áll) és Champion szint is tele van olyannal, aki azt se tudja, hogy kell elrúgni a labdát.
-
-
GodGamer5
addikt
Na végre. Jó hír.
-
Persie12
aktív tag
válasz
Steve_Brown #2 üzenetére
Köszi a gyors választ! Nem tudod hogy kell hozzá ps plus előfizetés esetleg? Mert ha igen akkor egy embert ki is húzhatok a listáról.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok, a játék támogatja a crossplay-t? Így hogy ingyenes lett, talán rá tudom venni a cimbiket hogy játszunk, mert anno egyedüli játékra nem akartam pénzt kiadni. Azért kérdezem csak mert az egyik srácnak xbox van és nyilván együtt játszanánk ahányan csak tudunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged