- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem még annyi sem. Az Alcatel pl 0 frissítési erőt tesz. Semmit sem akarnak. Kiadják egy rendszerrel a telefont és viszontlátásra...
Például Pixi 4 (6) kiadva 5.1 el 4 szer 1,3 as proccal
Két hónap múlva jön az utód kicsitt nagyobb felbontással ugyanúgy 1 Giga rammal (szégyen) és az Már 7.0 ás droiddal. de 4 szer 1.1 es proccal. Akkor az előzőre csak azért nincs frissítés mert nem akarnak foglalkozni vele...Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Eugene Roe
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
Azért a döntésért mindenki utálná őket, mert van egy csomó telefon, ami ennek ellenére sem frissülne.
Mondjuk ha utána évente eggyel feljebb viszik a minimális Android követelményt, és erre ráállnak a gyártók, akkor lehetne még valami belőle. De nem hiszem, hogy 1.5 évnél tovább lenne támogatva a telefonok 90%-a...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Pedig a lollipop óriási változás volt, és emlékszem, azzal is voltak problémák. Valahogy a Nugát nagyon nem ízlik a gyártóknak. Kár pedig, én custom ROM formájában szeptember 4. óta használom, és nagyon szeretem.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
DonMenyet
tag
Az első bekezdésben írja, hogy mi számít bele. Tehát igen, a főzött romok is beleszámítanak, ha Play Services is megtalálható rajtuk és használják is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest