- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Attól eltekintve ahol most a cod sorozat tart én szívesen látnám a cod1-et ilyen felújított formában.
-
dante0425
tag
Kimondottan tetszik. Szép munka
-
ch003067
addikt
Nagyon jól néz ki
-
vanye
senior tag
"no autoheal"
That's what I'm talkin' about! -
törölt tag
Ezt hívták úgy, hogy tutif0sat0sbuli
-
Nem kis munka és hozzáértés kellett ehhez, az biztos. Én is szívesen látnám a teljes játékot, sőt, akár a második részt is
-
afterwhite09
tag
Remélem kész lesz, mert iszonyat jól néz ki a feelingje is megvan a jateknak már ebből a footage ből látszik.
Hajrá ;>
-
Gergosz2
veterán
Azért a maga korában az első és második résznek bitang jó grafikája volt szerintem.
-
atike
nagyúr
Nagyon jó! Anno is jó volt a hangulat, de a "mai" megvalósítással ha lehet még jobb lett!
-
Tibi86
aktív tag
Húúú nagyon jó lesz, igényes munka! A hangok valami fenomenálisak...amikor csöpög a víz a ventilátornál a fémre. Ilyet kevés játékban hallani.
Jobban várom, mint néhány idei AAA játékot.
-
Angel1981
veterán
Ez igen! Szép munka!
-
wolfman
veterán
Na ezt most jó hallani és látni. Bár megnéztem volna egy Alient is benne, de gondolom azt bazi bonyolult lemodellezni.
Akik ilyen projektbe kezdenek, miért nem dolgoznak valami játékfejlesztő cégnél ötletgazdaként. Ugranának a színvonalak. -
Gergosz2
veterán
-
Harlek
tag
Imádtam anno ezt a játékot, de az igazi kedvencem az Alien rész volt, ott aztán lehetett lopakodni, kihasználni az elpusztítható fényforrásokat és terrorizálni a kis tengerészgyalogosokat.
Remélem az egész játékot sikerül feltupíroznia, azért még egy kisebb összeget ki is adnék.
-
Dencszé
csendes tag
Ez a legelső AvP dezsír játék volt, csak viszonylag rövid (mármint én csak a marine-t toltam anno végig a másik kettő nem fogott meg), emlékeim szerint 3 - 4 óra sem volt.
-
Zirowe
nagyúr
Reméljük AvP2-t is kezelésbe veszi, gyerekkorom kedvenc fosatós játéka volt.
-
Chapel
addikt
No, ez valóban jó hír. Örömmel fogadnék én személy szerint sok-sok régi 10-15 éves játékot mai bőrben, erre a CE3 tökéletes. Várjuk a fejleményeket, még több ilyet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Overwatch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest