- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindig nagy Alien fan voltam, de kezdem azt érezni, hogy kifullad lassan ez a 35 éves cím. Meglepődnék, ha az Isolation tudna valami olyat mutatni, ami miatt megérné a sorozatba az Alien világot még tovább vinni.
-
saelin
veterán
Ha tudnak a végéig egy jó hangulatot tartani, akkor még azt is elnézem nekik, hogy szekrénybe bujnak az élien (direkt írtam fonetikusan) elől. Az ilyeneket leszámítva jól néz ki, csak a vége ne menjen át agyatlan és ultimate god fcker shooterbe. Már ha több élien van, nem csak ez az egy, akit a videóban láttunk.
-
wolfman
veterán
úúúúú, fléjmtráovőőr! Decc vátájníd!
-
batman91
őstag
Az Aliens Colonial Marines leszereplése után végre egy igazi, jól átgondolt Alien játék.
-
Z10N
veterán
Emlitettek, hogy az androidokat egy uj ceg kesziti. Nem olyan fejlettek. Kivancsi leszek ez mennyire fog beleszolni a tortenetbe.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a játék, de rohadtul parázok az ilyeneken. Filmeket nem, de ezek a játékok engem ki szoktak készíteni.
Félek tőlük.
-
tatararpad
őstag
Még valami wikipedia szerűségen olvastam, hogy az alieneknek ilyen radarszerűség van az agyában, amivel kilóméterről kiszúrnak bárkit. Na erre alapozva izgalmas egy lopakodós játék lenne
-
Archer
őstag
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Kicsit sajnállak azért, október még elég messze van, addig szenvedni egy szorulással...
-
Pöttön
őstag
válasz
callmeakos #10 üzenetére
A házi orvos majd ezt írja fel hashajtó helyett...
-
callmeakos
veterán
Hát ez egy langyosabb trailerecske volt. Remélem a jaték kiijeszti belőlem a kakit is. Mert nagy szükség volna rá
-
sTERNI
senior tag
Mentségemre szóljon, hogy némítva néztem, csak a gameplayt.. de azért most kicsit megnyugodtam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elnézését, ez van ha egyszerre több hirt is csinál az ember. videó cserélve persze.
-
djculture
félisten
Homefront isolation
-
prolad
addikt
Homefront-os a videó,nem Alienes.
-
sTERNI
senior tag
Ha nem mondja senki, hogy alien-es játék trailert nézek, soha nem jövök rá. Kicsit olyan érzésem kezd lenni, mint a Colonial Marines-ban, amikor WY katonákkal kellett küzdeni végeláthatatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Metal topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest