- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Értem. Én most Huawei Y7 Prime-ot használok, a 2018-as kiadást. Teljesen jó, de van pár hibája (oldalt recseg-ropog, a kijelző elég érdekes, kamerája tesztek alapján többet tud), szóval hamarosan lehet szervizbe küldöm.
Ha váltanék, valami Nokiát vennék, vagy maradnék a Huawei márkánál.Te mire szeretnél majd váltani?
-
Az első dolgom volt a Telekomtól segítséget kérni, de a küldött kódok közül egyik sem oldotta fel. Sajnos a sim kártyájukat mobil netre vettem, van korlátlan felhasználási idejű csomagjuk, ami ideális számomra. Tehát ennek a kártyának az igazi helye a fő mobilban van.
Ez van. Az ötlet jó volt.
A lepénynek becézett 2.1-ről írtam. Ebben van mindkét sim, a fő számom, ami 2007 óta az enyém és a telekomos. De a táskámban lapul a Lumia 925 is, a 2.1 mellé adott vodás számmal beüzemelve. A C2-01 otthon, a dobozában.
Végül is január 21-én a 2.1-et választottam új okostelefonomnak. De még idén lecserélem. -
Nem sikerült kifüggetleníteni. Pech. A hívásátirányítás pedig pénzbe kerül. Pedig milyen jó kis mobil.
-
-
janeszgol
félisten
Nekem is megvolt ez a butateló plusz okosteló korszakom. 1 hónapja tettem le a butát, csak otthoni híváshoz használom. Azaz egészen 1 hónappal ez előttig főleg a butát hurcoltam magammal. Jó mi?
Szemeztem ezzel is, amiről írtál (egy ember egy tízesért 5 darabot árulj, újként), de végül nem vettem meg.
Mennyire hangos és érthető a beszédhangszórója? Mert olvastam erről pár panaszt és nem mertem megvenni azt a pakkot. -
twollah1976
őstag
Kb. 2012 majusa ota hasznalok Nokia C2-01-et es kis tulzassal allithatom, hogy szinte elpusztithatatlan.
Jo par leejtest, kiejtest tulelt, el es virul a keszulek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged