- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leskelődtem.
Bár ha váltok, az előző évek zászlóshajói is elegendőek számomra. Nehéz választani, mert sok a jelölt. Hosszú lett a lista, amit a javaslatok és tesztek alapján írtam. Inkább jegeltem a témát. Egyelőre a lepény és az öreg jó páros. A 2.1 mégis csak egy modern (fapados) okostelefon Android Go Pitével (ma jött rá biztonsági frissítés), a Lumia 925 pedig egykori prémium mobil, ami minőségi érzetet kelt és a kamerája tökéletes számomra.
De tény, hogy vonzanak a telefonok, akár a lepkéket a fény. -
Gyakran felteszem azokat a kérdéseket, hogy majd vajon a gyermekeim mennyit fognak fel mindabból, ami az én gyerekkoromban volt? Mennyire érdekelné őket az a technológia, amivel kölyökként és sulisként is egész estéket játszottunk át a haverokkal, de egy szobában és ugyan azon a Fujitsu képcsöves televízión...
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tudom, mi az összefüggés a hatszögletes ceruza és a magnókazetta között, hogy egyött öregedhettem a technikai fejlődéssel, noha magam is fiatal vagyok, mégis mindenben lehetett részem.
Annó egy Mitsubishi Trium Mars eszközzel kezdtem a mobilkorszakomat, ennek már lassan húsz éve. A mai sulis generáció pedig már azt sem tudja, miféle eszköz pl a walkman. Nekem még volt. Discman-em is, és mennyire menőnek számított akkoriban... Néha jó nosztalgiázni ezeken, mikor előveszem a még mindig működő példányaimat...
Bár megfogadtam, hogy gyermekeimet megismertetem majd az "ős" technológiával, de vajon mennyire lesznek rá vevők? -
KISDUCK
addikt
Hm, még mindig telefonra vadászol vagy csak leskelődtél?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest