- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
A Nikon az objektívekkel együtt pár éve karácsonyi ajándékom volt. Egyik alapelvem, hogy ajándékot nem adok el. Egyébként nagyon is látom az értékeit, a képminőségétől elolvadok, csak egy kicsi gond van vele, nehéz nekem. Hogy minden jóban van egy kis rossz. 2023-ban a "Homeland" sorozatom legtöbb fotóját a nagy géppel készítettem és még az állványt is vittem magammal a fotós sétáimra.
Egyszerűen jobban meg kell terveznem a fotózásaimat, hatékonyabban gazdálkodnom a fizikai lehetőségeimmel. -
Algieba
őstag
Nem kell mindenben mély drámát sejteni. Leírtam a problémát, hogy a könnyű (a 4 tölthető elemmel azért a kis öregnek is van súlya) gépemet utolérte az elfáradás, nekem meg fáj a vállam és a nyakam a nagytól, de imádok fotózni. Van fotózásra használt mobilom, a Pixel 2XL, amit pár éve itt vettem az aprón, és kedvelem is, de a mobil fotós könyvecskében széles látó kamerára és zoomra is vannak tippek, amiket a P30 Pro már tud. Meg tudnám venni a kiszemelt modellt, de azért nem létszükségletről van szó, hiszen a fotózás csak egy hobbi számomra, tehát el is tudom hagyni és nem szórnám fölösleges a pénzemet. Bármennyire hihetetlen számodra, de létezik az önzetlen ajándékozás és vannak jó emberek. Nem a szegény művész megalázkodik egy blog bejegyzésben szituáció áll fenn. Alaposan benézted. Van ilyen.
Szerk.: Köszönöm a segítő hozzászólásokat! Az is jó lenne, ha a kis öreg javítható lenne helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest