- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rám Victoria állam hátsó részén szakadt anno a csillagos ég, a kocsiban éjszakáztam az útszélen Adelaide felé. Újholdas éjszaka volt, úgyhogy komplett kiszolgálás volt: tejút-Magellán felhők, omega centauri...
#4: párnak tudom értelmezni az alakját, de a nagy többséghez elég sok belemagyarázás kell
-
Somatom
veterán
Elég sok helyen jártam Európában, tudom, hogy milyen, amikor rengeteg csillag látható. Gyönyörű látvány.
Attól, hogy ismerném a történetüket, még tudnám, hogy ezek mesék. Valaki kitalálta és akkor megint ott tartunk, hogy miért pont úgy szól a mese. Persze, vágom, hogy ha az istenek az Olümposzon vannak, akkor a csillagok lehetnek medvékből, meg szekerekből. Csakhogy az istenek nem laknak az Olümposzon. -
kraftxld
félisten
Nem ígérem ma este, mert elég sok felhő van, de megpróbálok egy dél keresztjét lőni
@Algieba, merre megy majd a repülő? -
törölt tag
Nincs kertünk, de hamarosan változik
Különben meg a fényszennyezés elég nagy a varosban.
Ahogy írtad, ha kimész a semmi közepére( Valahol Del Ausztráliában pont egy teleszkóp mellett csöveztem amikor jöttem Melbourne-bol) az nem semmi szinte az egész égbolt világit,Különben meg valamiért erre emlékszem
-
Somatom
veterán
Sosem értettem ezeket a csillagképeket. Próbáltam fűvel is, de úgy sem adta ki. A két göncölt még felismerem, de csak azért, mert megmutatták. Miért pont szekér? Ha elkezdem összekötögetni vonalakkal a csillagokat, akkor nekem kamion jön ki, nem szekér. Máskor meg papucs orrán pamut bojt. Cuccal meg szinte bármi. Miért kell tényként kezelni, hogy párezer évvel ezelőtt egy betépett muksó épp medvét, vagy folyót látott bennük? Bevallom, nekem az északi sarkcsillag sincs meg, pedig az állítólag hasznos lehet.
-
-
-
Én egy saját fotót kérek majd a Dél Keresztjéről
De az SH Atlaszt máskor nem szabad mitológiai témákban útmutatónak használni, mert a régi görögök szerint az alvilág folyója a Sztüx volt (talán még a Léthé).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest