Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necroman_Mk2

őstag

Egészen bizakodó voltam a cikk végiég, amíg az összegzést nem olvastam el. A gyakorltatban mit jelent az, hogy várni kell a YT Kids appon futtatott Bogyó és Babócára, kb. hány másodpercet? Mert ha olyan 5-öt, az még szvsz elviselhető, de a 10 már necces.
    Mert egyébként meg tanuló cuccnak egészen jó óvodás korig bezárólag ez a gép: van védőtok, ráadásul a felületet is gyárilag beállították gyerek kompatibilisre. Főleg, ha nincs drága iPad a lakásban, mint nálunk :D

#6 DEJVID 20 éve a tévé előtt ült az egész család, és azt nézték vacsora közben. Jobb volt az?
    Amúgy mi engedjük nézni 20-30 perces etapokban, de evés közben nincs mese. Főleg, hogy szerintem ez az egyik kapudrog az elhízáshoz.

#39 RubbishBin Egy 20 évest azért még nem írnék le, még ha nem is jár egyetemre.

#45 fateless Hasonló tapasztalataim vannak nekem is. Szerencsére (vagy egyes prűdek szerint nem...) ma már a törvény is idomult ehhez: 14 éves kor felett szabad a szex, sőt, egy 14-17 éves akár egy 12-13 évessel is szexelhet. A lényeg, hogy tudják, hogyan kell helyesen használni a gumióvszert.

Új hozzászólás Aktív témák