- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Renato1993 #2545 üzenetére
Az IMEI azonosítja a telefont a hálózaton (ha ellopják a telefont, az IMEI-t le lehet tiltatni a hálóról, így használhatatlanná válik egészen addig, amíg egy átlagos mobilhacker át nem írja a készülékben), követhető vele a telefon, illetve használójának mozgása. Én ezt nem szívesen adom oda jöttment kínai cs operátoroknak, főleg olyanoknak, akik ennyire segítőkészek. Ki tudja, kinek adják el jó pénzért.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Renato1993 #2466 üzenetére
-
ooooobi
senior tag
válasz
Renato1993 #2460 üzenetére
Írtam a magyar Alcatel OT facebooknak üzit, nekem már ezt dobták visza:
"Kedves xy!
Tudunk a hibáról, a fejlesztőink dolgoznak az elhárításán."Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Renato1993 #2460 üzenetére
Nálam is baromira fent vannak a számok, ilyen 11-18 ezreket mutat. Viszont sztem szimplán selejt a szenzor, vagy legalábbis sem a burkolat fémbetétjének, sem a hangszóróknak nem lehet hozzá köze. Végeztem egy egyszerű kísérletet: egy hűtőmágnest húztam végig a hátlap felett, és figyeltem az értékek változását. A növekedés, illetve csökkenés (attól függően, hogy merre haladtam) az akkumulátor alatt (úgy értem, ha a telefont állítva kézben tartjuk, függőlegesen alatta, nagyjából ott, ahol a SIM kártyák vannak) váltott, szóval a szenzor sztem ott lehet, nem a telefon tetején, ahol a hangszórók.
-
nzolo76
tag
válasz
Renato1993 #2438 üzenetére
Nekem is nagyon magasak az értékek. Még nem próbáltam iránytűt, de ahogy itt olvasom a fórumot, nem is érdemes.
-
Renato1993
tag
válasz
Renato1993 #2446 üzenetére
Hmm, ez gyors volt, a FB üzenetre válaszoltak is 1 percen belül
"Továbbítottuk leveledet az illetékesek felé, amint utána néztek a problémának és tudnak rá megoldást, fognak keresni." -
fornettisuti
veterán
válasz
Renato1993 #2440 üzenetére
Nem hozzászólást kell írni nekik, hanem üzenetet, úgy tuti megkapják!
-
püki
aktív tag
válasz
és az min fog változtatni?
Nem igen fognak minden eddig eladott telefont visszahívni, és kicserélni a kérdéses cuccot
-
FreeMan60
tag
válasz
Azért arra kíváncsi lennék, van-e olyan valaki akinél jól működik?
Ha valaki tudja használni valamelyik iránytű alkalmazást, nézze már meg mit mutatnak az értékek?
Nem a FB oldalra írtam, hanem ide:
ALCATEL ONE TOUCH - Hungary - Vállalat - Lépjen kapcsolatba velünk: -
FreeMan60
tag
válasz
Renato1993 #2438 üzenetére
Sziasztok!
Nálam ugyanez a helyzet a szenzorral.
Szintén a Z érték nagyon magas, de a többi sem normális.
Írtam üzenetet az AlcatelOnetouch oldalán, kíváncsi vagyok mit reagálnak rá és mikor? -
püki
aktív tag
válasz
Renato1993 #2434 üzenetére
Már az iskolában is hülye voltam elektronikából,
de neked hátha mond valamit:
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Renato1993 #2434 üzenetére
Nem lehet inkább, hogy ott van a hangszóró?
-
SaGa59
őstag
válasz
Renato1993 #2417 üzenetére
Azért mielőtt kijelentenétek, hogy rossz, próbáljatok meg egy mágnest mozgatni a telefon körül, követi-e a jelzés. Zárt térben a mágneses iránytűk is képesek tök ellenkező irányba mutatni, főleg ha némi vasbeton is van az épületben.
-
Logitech
aktív tag
válasz
Renato1993 #2402 üzenetére
Megnéztem ezt a find sensors-t, azt írja 5 érzékelő van: orientation, magnetic field, accelerometer, proximity, light.
Az androsensor nálam is waiting for event az orientation résznél.
Próbáltam két iránytű programot, de azon kívül hogy néha megmozdul, nem igazán mutat észak felé. GPS kellene hozzá? Szabadban kéne lenni, vagy beltérben is mennie kellene?
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Csatlakozom bajtársamhoz, engem is érdekelne egy szenzor resettálás, hogy hogyan lehet azt megtenni...
Köszi.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Ha van olyan program/app, pl bongeszo, galeria, amely hasznalatanal elforditod a telot es elfordul a nezet vele egyutt, akkor van. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest