- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
petymeg2033 #22 üzenetére
Aki telefonál, illetve smsezik csupán, annak elég a 64 MB is szerintem. Lehet, hogy még sok is?
-
Rusi
senior tag
válasz
Ahogy már megírták, a TransFlash a microSD korábbi neve, a Motorola alkalmazta elsőként, aztán végül szabvány lett belőle és akkor kapta a microSD nevet. De ennek már jó néhány éve, ezért is írtam a cikkben, hogy én 4 éve a Samsung X700-amhoz már 512 MB-os microSD kártyát vettem (akkor talán a 2 gigás volt a csúcs, még nem volt microSDHC).
A tetején lévő két rés a csatlakozók mellett nem más, mint a hátlap letépéséhez szükséges nyílások. Itt kell körömmel próbálkozni, ha szeretnél hozzáférni az akkuhoz vagy az alatta lévő SIM és microSD foglalathoz. Mellesleg tessék megnézni a teszteknél a legutolsó oldalt, a specifikációs táblát is, mert én minden esetben odaírom a bővítéshez, hogy mekkora a legnagyobb kártya, amit kezel (már ha van róla hivatalos adat, de legtöbbször van). Jelen esetben 4 GB-ig viszi, úgyhogy jól tettem, hogy nem a 8 gigásat dobtam bele.
-
kaller1
veterán
válasz
petymeg2033 #26 üzenetére
4gb-ig biztos kezeli.
-
kaller1
veterán
válasz
A Trans-Flash a microSD régi neve, teljesen megegyeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest