-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobipeti199
tag
válasz
mercurytopaz #7048 üzenetére
Nincs olyan menüpont sajnos, legalábbis én nem találom.
-
szobipeti199
tag
GYári romon kezdőképernyők számát lehet csökkenteni?
-
szobipeti199
tag
GYári 4.2es rendszeren valahogy lehet a kezdőlapok számát csökkenteni, vagy az 5 állandó?
-
szobipeti199
tag
Na megcsináltam recoból még tegnap(2 féle wipe mindekettóre rámentem 2x biztos ami biztos), aztán 84%on leraktam az asztalra minden beállítgatás nélkül, egyedül a wifire csatlakoztam. Most majd 24 óra alatt 73%ra csökkent. Úgy néz ki jólesz! Múltkor menüből csináltam ugyanezt, csak utána törölgettem/tiltogattam a progikat amiket az összefoglalóban írtak, hogy lelehet tiltani. Most nem tudom meg merjem e próbálni, vagy nincs köze a progik letiltásához a gyors merüléshez?
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #6925 üzenetére
Ebben nem tud valaki segíteni?
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Gyári vodás pop C7 gyári rommal. Gyári beállítások visszaállítását csináltam rajta, azóta egy éjszaka alatt merül 50-60%-ot úgy hogy nem megy semmi a háttérben. Mi lehet a baj? Mit csináljak vele? Köszi előre is! -
-
szobipeti199
tag
válasz
bohoc71 #6651 üzenetére
Igazad van, csak fake 4.4, 4.2esnek írják összefoglalóban. Akkor erre a 4.2es gyári recot rakjam rá igaz? 4.4 rá se menne igaz? Utána meg FlashToollal mehet rá a gyári 4.4es rom? Vagy így hogy 4.2es rom meg reco van rajta, nem mehet rá a 4.4es gyári? Nem lehet hogy ezért nem sikerül eleve frissítenem?
-
szobipeti199
tag
válasz
bohoc71 #6648 üzenetére
SuperSu már fent volt, de frissítettem. Mikor indítanám ez fogad: "nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!" Leokézom és kezdőképernyőre dob. Próbáltam, hogy letörlöm és letöltöm újra, de nem hagyja törölni csak letiltani.
Próbáljak meg felrakni gyári recot? Melyiket rakjam rá? Ugye S5 rom 4.4es akkor gondolom a 4.4es reco is kell nem? Vagy rakjak fel egy 4.2es romot, aztán egy 4.2es gyári recót és akkor rakjam fel a SuperSUt?
Köszi előre is!egabi: igen hibakeresés be van kapcsolva.
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #6644 üzenetére
Telefonon CTR reco, 4.4es S5 Luis Alean rom, gépen win7 x64 1-2 hete lett újrahúzva, tehát az sincs megkavarodva. MTKban bal alsó sarokban kék kocka, ROOT feliratra kattintok következőt dobja:
" --->>> Connect to device <<<---
[+] This may take a few minutes.
[-] Failure.
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessible
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=502084#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5"Ha adb fentvan, akkor a preloadert driver miért nincs?
Letöltött 4.4es romból hiányzik egyébként a preloader, mobile_info és chace. Ez jelenthet valami problémát?Valaki segítsen légyszi mert már 1 hónapja szivat ez a rohadt telefon.
Ubul: próbáltam 2 fajta verziószámú flashtoolt, 1352.01-est, és 1408.00-ást is, egyikel sem oké.
Mikor visszateszem az akksit hallani hogy a gép csipog össze vissza, hogy bedugtam neki "valamit" de a sárga csík nem jön be. -
szobipeti199
tag
Megpróbáltam egy másik gépen, másik kábellal a gyári 4.4 visszarakását, de úgy sem oké. Mikor kiveszem az akksit és kattintok a downloadra, visszarakom csippan a gép mint mikor ismeretlen eszközt dugok rá, elkezd drivert keresni és kiiírja hogy MT65XX Preloader nincs telepítve. Raktam fel ADBt, universalADBt semmivel sem oké. Ha viszont bekapcsolva dugom rá a telót, ADB látja meg zöld pipa van. Mi nem jóóó?
-
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
S5 romra szeretném feltenni a gyári 4.4et. Összefoglalóban leírtak szerint járok el, flashtoolt megnyitom betallózom ami kell stb... de mikor rányomok a downloadra és visszarakom az akksit, nem történik semmi. Hiába vártam fél órát is, nem jön elő új ablakban semmi pipa. Hol rontom el?
Fontos lenne rá vissza a gyári, légyszi help! -
szobipeti199
tag
válasz
mercurytopaz #6599 üzenetére
És a 4.4et is csak simán flashtoolsal felrakhatom az S5 romra vagy azt már máshogy kell? Egyébként köszi előre is!
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #6591 üzenetére
Hiányzik az UBOOT, mobile info, android, chace, userdata. Ezek nélkül gondolom nem lehet telepíteni. Vagy mi az ami kihagyható? Valaki dobjon már egy linket légyszi ahol ezeket fellelhetem. Köszönöm!
-
szobipeti199
tag
válasz
mercurytopaz #6590 üzenetére
És honnan töltötted le? tudsz linket adni?
-
szobipeti199
tag
válasz
zsozsito87 #6588 üzenetére
Sziasztok!
Segítsetek már légyszi S5romra gyári romot visszarakni. Összefoglalóban egyik helyen CTRel kell visszarakni, úgy nem sikerül, másik írás szerint flash toollal. Ahoz mit kell letöltenem(flashtoolon kívül)? Ezt letöltöttem de ez hiányos, android.img sincs benne pl.
PLS valaki help! -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Gyári Romot szeertném visszarakni 4.2es vodás telóra. Jelenleg S5 rom van fent meg CTR reco. A visszarakás célja a függetlenítés lenne, vodafontól megvettük a függetlenítő kódot, viszont ha nem gyári romon írom be, utána kér még valami másik kódot, 4-8 számjegynek írja, de azt nem tudom. Tehát gyári rendszer kéne. Összefoglalóban reco alól kéne telepíteni úgy írja, az nem megy. Valaki le tudná írni a pontos menetét hogy mit hogy? Köszi előre is! -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Vodás pop C7re kb 3 hete raktam egy Miui V5 romot, de sajnos sok probléma van vele, fagyogat, érintést nem érzékel stb. A nagyobb probléma az az, hogy jelenleg külföldön van a teló, és nincs sajna internet ahonnan lehetne "távjavítani".
Ajánljatok már légyszi egy olyan megbízható romot, ami magyar és egyszerű feltenni, vagy akár a gyári visszapakolásának a menetét illetve gyári romhoz linket írjon már valaki. Vasárnap megyek én is a telefon után, vinném laptopon a szükséges eszközöket a telefon helyreállításához, de net az nem lesz, így még most összeszedném az infót meg a progit/romot.
Előre is köszönöm a segítséget! -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Olvasom a teló összefoglalóját, mert rom cser folyik, de pár dolgot nem tudok. Első körben mire jó az Xposed és a Gravitybox? Xes vodás verzióm van, azt tudom hogy ha feldobok egy custom romot, akkor ugrik a gari, de attól függő marad a teló? -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Szülők vodás pop C7jére kellene megbízható friss rom. Nem baj ha nem gyári meg vodás meg függő meg stb.. Tudnátok ajánlani egy megbízhatót? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest