- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowlight
tag
Nincs gond szerintem a TFT-vel úgy alapból, de az Alcatel sajnos előszeretettel használ olcsóbb készülékeiben borzasztóan silány TN paneleket. Árverseny ide vagy oda, el kéne már felejteni az ilyet. A felbontás is nagyon gyenge szerintem ezen a méreten. A sokak által (jogosan) kritizált egyszerű Sony TFT panelek ettől fényévekkel jobbak. 512 ram tényleg új divatnak tűnik, nem értem okát én sem. Lehet erre is kivetnek valami nemzetközi sarcot...
Kamera teljesítmény: korai vízfestmény, lehet később sokat érnek majd az ilyenek.
Köszi Alcatel, engem nem győztél meg, de tartok tőle, hogy ennek is lesz vevője bőven. Én asszem maradok az Idol sorozatnál, ha netán ebben a gyártóban gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest