Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.peti93
csendes tag
válasz
Melack #21967 üzenetére
Helló!
Azt nem lehet tudni, hogy ha a tartozékok hibásak, a készülék nem, akkor mi várható? Felajánlanak cserét, vagy mivel több típusnak is ilyen a tartozékai (füles, töltő) kicserélik?
Ma voltam bent T pontban és mondták hogy nem fogok örülni, készülékkel együtt kell leadni a tartozékokat, és 15 munkanap... Ellenben kapok cserekészüléket.
Ja és ha a cserét mondják, akkor a T-mobile.os 995 listaár szerint kéne másikat választani vagy pénzt is visszakérhetem?
Előre is köszönöm a választ! -
b.peti93
csendes tag
válasz
313313 #21962 üzenetére
Mindenképp beviszem, megpróbálom, csak gondoltam megkérdezem előtte itt, mik a tapasztalatok. A fülesen nem látszik semmi, a töltő viszont úgy néz ki mintha késsel belevágtak volna.. Eszméletlenül ki lett Alcánál találva ez az 5 centis kábel... nemhogy a töltő házába tették volna, mint nagyjából az összes gyártó töltőjénél.
Mindegy is, köszönöm a választ!
Üdv. -
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, garis még a teló, meg a tartozékai is. Most vettem észre, hogy a töltő kábele el van szakadva félig, réz vezeték is nagyrészt. Ráadásul a fülhallgató vezetéke is szálszakadásos, mert némely pozícióba nem szól a füles. Szóval a kérdés, hogy ezeket kicserélik nekem ingyen egy másikra, vagy hivatkoznak valami paragrafusra nekem hogy így meg úgy, és menjek haza? (Tré mobil)
Előre köszi a választ! -
b.peti93
csendes tag
válasz
ToniSoprano #21405 üzenetére
Én is megnéztem, nekem elindult, futott is rendesen, aztán kb 3 perc játék után el kezd laggolni és kilép. Play-en írták is hogy sokaknak kilép.
Ja és amúgy az irányítás, meg az autó viselkedése egy nagy nulla, grafika meg 5/3 max számomra. Ment itt is a törlés -
-
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogyan tudnám bekalibrálni a G szenzort a telón? Masszív 3 fokot dől egyik irányba, és játékoknál elég zavaró, mivel elég jelentős az eltérés a vízszinteshez képest, szemmel is látható.
Próbáltam kutatni neten megoldásért, találtam is, de egyik se a rendszerben csinálta a kalibrálást, hanem a saját appjukban.
Olvastam olyat, hogy egy beütött kóddal, a szervíz menüben is el lehet végezni, vagy némelyik telefon saját recovery-jében.
Előre is köszönöm a választ! -
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre rootolás témában. Az összefoglalóban lévő leírást követtem, de amikor gépen a "boot_recovery_ics" fájlt elindítom, a telefon újraindul, a gép kiírja hogy vár az eszközre, de a telefon megakad az indítóképernyőnél, nem lép be a recoverybe. Frissített gyári 4.0.4-es android van rajta.
Köszönöm előre is a segítséget! -
b.peti93
csendes tag
válasz
helixP #20508 üzenetére
Igen ezekről tudok, volt már dolgom az X8-asommal, proci húzás, custom rom, kernel stb, de azt nem annyira sajnáltam, ezt már inkább
De már látom hogy lassan rá kell vennem magam, a dologra, hogy legyen egy teljes értékű és kihasznált telóm
Ja meg olvastam, hogy nem lehet visszatenni mindent origba, ez is egy tényező.
-
b.peti93
csendes tag
-
b.peti93
csendes tag
válasz
ikaros13 #20501 üzenetére
Helló!
Alcatel gyári progiját próbáltam, alkalmazást nem ment, meg igazából miután megcsináltam a hálózatot, elindítottam a mentést, kiirta h nem tudta menteni és ennyi. Most már nem is tud kapcsolódni a telóhoz. Ennyit az Alcáról... A progit köszönöm amit ajánlottál. Kipróbálom. App datát én sem szeretném visszatenni, csak másolja be az apk-t a systembe, ne kelljen egyesével felrakni.
Közben találtam egy Holo Backup nevű xda progit, megpróbálom ezzel is. -
b.peti93
csendes tag
válasz
ToniSoprano #20499 üzenetére
Android task killert szoktam használni, meg fejlesztés menüben 2-3ra rakom a háttérben futható progikat, de itt az se segít. Nagyon halál lassú néha
Meg mostanában a gépelésnél szokott olyat csinálni hogy nyomkodom, és van hogy 5-6 mp után reagál rá. Ráadásul feltelepített progikból is kevés van fent, ezért gondolom hogy egy reset jót tenne neki.
-
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé belassult mostanában a 995öm, különösen az új frissítés után (kb 60mb ram üresjárásban), ezért szeretnék egy factory resetet. A kérdésem az lenne hogy tudnátok ajánlani egy backup progit PCre, amivel sec perc alatt le tudom menteni az üziket, telószámok, alkalmazások stb, majd ha kész a reset, vissza. Nem rootolt a teló, szóval sajnos titanium backup nem játszik a telón.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. -
b.peti93
csendes tag
Helló!
Nincs valami hír a Tré-s 4.0ás frissítésről, mikor adják ki? -
b.peti93
csendes tag
válasz
ANDROID??? #17668 üzenetére
Helló!
Nekem is ez volt, teljes fényerő, és fekete kép mellett vagy 40-50 ún. "félig halott" pixeleim voltak (zöld, kék, piros színűek voltak), és egy teljesen halott. Próbálkoztam "dead pixel tester" és egyéb állítólagos javító videókkal, de semmi. Vissza is vittem 3 MUNKANAPON belül és ki is cserélték. Ott helyben megnéztem egy tester-t ezen kb 1 félig halott van ami már nem zavaró nekem. Szóval próbáld meg minél előbb visszavinni, és ha naptári napokra hivatkoznának, nyugodtan olvasd fel neki a garis papírról (ha jól emlékszek) a 7.es paragrafust, ott munkanap van van írva ami ugye H-P, és az mindegy hogy ők milyen napokon meddig vannak nyitva!
Ja és még egy jó tanács: ha odaadják az új telót, hívd elő az lcd tester-t és nézd meg jó-e, illetve a fülest is, mivel nekem rossz fülest adtak... Abban a membrán volt rossz az egyik felében...
Sok sikert!
Üdv. -
b.peti93
csendes tag
Helló!
Meg tudnátok mondani, hogy hogy tudom beállítani a gyári zenelejátszóban, hogy hosszú fel vagy le hangerőgombbal váltson zenét?
Alcatel előtt volt egy sony x8-asom, igaz CM rommal, de ott a gyári lejátszóban volt ilyen beállítási lehetőség.
Másik zene lejátszót nem szeretnék ezért felrakni... -
b.peti93
csendes tag
válasz
Depression #16191 üzenetére
Nekem:
3.0.8-perf
jenkins@slave-66 #1
Sat Dec 15 20:20:29 CST 2012Nekem csak néha csinálja, és főleg akkor amikor nagyon gyorsan akarom görgetni, lassú görgetésnél nem fordul elő.
Próbálj meg frissíteni a legújabbra.
-
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Újból jelentkezek. Vissza mentem a T-sekhez, mondtam hogy nem jó a füles, rossz az egyikben a membrán, és mondtam, hogy amit visszavittem telót még hétfőn, annak a fülese is jó lenne nekem, mert azt tudom hogy jó. Azt mondta, hogy persze nem gond, elment megkeresni. Visszajött egy újjal mondta hogy a régit már visszaküldték. Teljesen normálisak voltak, meg se nézték hogy szól. Oda adta, és 3 perc alatt készen is lettem. Szóval ajánlani tudom ezt a T-mobile-t (17ker Pesti úti Tesco), segítőkészek, és nem szarakodnakRemélem már nem kell többet visszamennem, most úgy néz ki minden úgy működik, ahogy kell
-
b.peti93
csendes tag
Addig el nem megyek onnan míg ki nem cserélik az is biztos
Meg különben is a 3 napos cseregarancia még nem járt le, mert 30.án vittem vissza szintén 3 napon belül, és ugye az újból élni fog. Meg le is van írva, hogy a garancia a tartozékokra is kiterjed, és nincs kábel törés, csak egyszerűen rossz lehet a membrán a füles hangszórójában. Majd holnap megírom mi lett a vége -
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látszik megint vissza kell mennem a t-mobile-ba, teló az okés, jó a kijelzője, de sikerült kifogni egy selejtes fülhallgatót hozzá... Az egyik hangszóró egyáltalán nem tudja a mély hangokat.
Most vagy én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ilyen selejtes cuccokat kapok ki, vagy ennyire rossz az Alcatel minőség ellenörző részlegük? -
b.peti93
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel vissza vittem a telót az üzletbe, mondtam meg mutattam mi a hiba és már amikor megmutattam hogy 1 pixel teljesen halott akkor már mondta hogy kicserélik, szóval rendesek voltak. Persze utána muattam hogy kb 50 félig halott pixel is van...
Ja és előtte odajött egy nő, megkérdezni hova várunk (mert vagy egy jó órát várni kellett), akkor mondta, hogy igen még épp benne van a 3 napban, pedig 1 munkanap sem telt le a kiszállítástól, na de mindegy is...
Mondtam a szervizesnek, hogy azért az újon nézzünk egy lcd tesztet, elő is hívtuk és úgy néz ki jó ez a panel, csak 2 db nem teljesen fekete pixelt találtam, ami alig észrevehető, meg úgy tudom ez még nem pixelhiba...
Ja és köszönöm mindenkinek a segítséget!
B.Ú.É.K.! -
b.peti93
csendes tag
válasz
meduza1972 #15803 üzenetére
Szia!
Neten rendeltem, és 28.-ára ki is hozták a telót, Szóval igazából még 1 munkanap sem telt le a 3 napból, de azért holnap visszaviszem, hogy adjanak egy másikat. Csak akkor lesz érdekes ha nem lesz nekik raktáron a teló.
Megkérdezhetem hogy neked miért kellett visszavinni a telefont? -
b.peti93
csendes tag
válasz
András0013 #15783 üzenetére
Helló!
Töltőre reagál? Mert ha igen, akkor próbáld meg gépről újra rakni a telót. Ha töltőre sem reagál akkor szervíz. -
b.peti93
csendes tag
Üdv.!
Pár napja szert tettem egy ilyen csoda masinára, de van egy gondom vele. Nem működik rendesen a kijelző panel. Van 1 teljesen halott pixelem (fekete), illetve kb 40 db részlegesen halott (fekete képen látszanak, kék vagy zöld illetve piros színűek). Használat mellett csak a teljesen halott zavaró, a többi általában a menünél fekete háttérnél. Az lenne a kérdésem, hogy van e másnak is ilyen jellegű problémája, vagy esetleg ez egy egyedi eset pont nálam? Leszedtem pár halott pixel javító videókat, progikat, de egy napos használata után is ugyan az a helyzet. Szóval ha kérhetem, csekkolnátok hogy nálatok is ez a helyzet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok