- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Err0r
csendes tag
Az Angel Camera egy nagyon jó app, nincs benne az idegesítő hang amikor fényképezel, és sokféle effekt + zoom van benne. Megy mint az angyal.
Egyedül a gusztustalan pink színe a zavaró.
-
Err0r
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam fastboottal feltölteni a zippelt ROM-ot a telómra, de szintaktikai hibába ütközöm mert nem tudom az SD kártya partíciójának pontos nevét.
Ezzel próbáltam:
1., fastboot flash sdcard FRG83G.v53B-0-update_signed.zip
2., fastboot flash /sdcard FRG83G.v53B-0-update_signed.zip
3., fastboot flash \sdcard FRG83G.v53B-0-update_signed.zip
4., fastboot flash /mnt/sdcard FRG83G.v53B-0-update_signed.zip
5., fastboot flash \mnt\sdcard FRG83G.v53B-0-update_signed.zipEgyik sem működött. Mit írjak be a parancssorba?
(Fastboot elindul, a sending rész OK, a writing résznél akad meg mert rossz a partíciónév vagy elérési út) -
Err0r
csendes tag
Loosht és kj0, köszönöm a tippet! Megpróbálom akkor az SD-t mountolni. Mindenki másnak is köszönöm aki segített!
-
Err0r
csendes tag
A CWM recovery elindult, mint a kisangyal
Már csak egy dolgot kell megtennem: hogy töltöm fel a telefonra a gépemre már letöltött FRG83G.v53B-0-update_signed file-t? Van erre is parancssoros megoldás? Nincs kártyaolvasóm, ha lenne akkor könnyebb volna.
-
Err0r
csendes tag
Közben megtaláltam itt a linket amit épp Te töltöttél fel: ez az. Bocs hogy ugyanazt kérdezem mint amit pár száz hozzászólással előttem valaki, mindent nem tudok elolvasni de igyekszem.
-
Err0r
csendes tag
válasz
0xmilan #10658 üzenetére
@milangfx: CWM nem támogatja a Telenor One Touchot, Alcatelre sincs recovery image-ük. Tudsz adni egy linket? Az adataim nem érdekelnek. Amúgy nagyon jó tipp!
@rbence: akkor használtam az OTU-t kb. amikor ez a fórum elkezdődött, az még más verzió volt és anno minden drivert frissítettem (felismerte a mobilom). -
Err0r
csendes tag
Igen, azért húztam át. Bocsássatok meg, elég noob vagyok még
Van valami ötlet, hogy hová vihetem a telót / mit csináljak? (nyilván nem a Telenorhoz)
-
Err0r
csendes tag
Én azt hittem annyi az egész, hogy memóriakártyára felrakom a gyári ROM-ot, aztán hangerő fel+bekapcsolás gomb és dőlhetek hátra.
Ha a driver telepítésével valahogy megoldható a probléma akkor felajánlom h teamvieweren megosztom a gépemet (már ha valaki hajlandó ennyi időt szánni erre).
-
Err0r
csendes tag
Kell egyáltalán recovery? Nem bánom ha elvesznek adatok, úgyis minden a Google accountomban van. Nekem csak egy működő telefon kell
EDIT: sajna Vista alatt sem sikerült a drivert felrakni, mert nincs ismeretlen driver csak a fastboot interface-t telepítette magától, vagyis szerintem telóval van a baj.
-
Err0r
csendes tag
Én is ugyanazt töltöttem le, erről akartam factory resetet. Csakhogy nincs kártyaolvasóm, jövő héten megoldom, lehet hogy kölcsönkérek. Addig is még próbálkozom a driverrel, nekem is furcsa hogy nem jelez a laptopom új hardware-t. Most jut eszembe, hogy más gépen is kipróbálom.
-
Err0r
csendes tag
válasz
handrash #10634 üzenetére
Amikor összedugom a pc-vel, nem ír ki semmi olyat, hogy új hardware, eszközkezelőben sem látok kérdőjelet, így nincs mihez keressek az OTU mappából drivert. Egyébként hálás vagyok hogy ennyit segítetek, ez az ötlet is nagyon jónak tűnt. Lehet hogy csak én értettem félre valamit.
Világít a 3 kapacitív gomb, tehát fast boot módban vagyok ezek szerint.
Az egyetlen driver ami a telómhoz kapcsolódik az az ADB Interface--> Fastboot interface -
Err0r
csendes tag
Fastbootban, igen. OTU mint mondtam nem akar elindulni, "nem találja a telefont". Így driverekkel meg vagyok lőve. Azon gondolkozom hogy veszek egy kártyaolvasót és felrakom a gyárit amit mostanra már letöltöttem.
Itt egy kép: http://prntscr.com/6okkm
-
Err0r
csendes tag
Ha tőlem kérdezed, akkor igen.
-
Err0r
csendes tag
Nem tartott sokáig az örömöm
A telepítő megint félbeszakadt. Próbálok frissíteni 2.3-ra, de az OTU nem megy. Biztos driver problémám van. Utánaolvastam, és újratelepítettem az android managert amivel újratelepítettem a drivereket. Az eszközkezelőben viszont nincs "portok" rész és nem látom az alcatel USB-diagnosticsot. A gyártó honlapján mást nem találtam így most megint tanácstalan vagyok hogy honnan szerezzem be a drivereket ha nem így. A One Touch Upgrade nem indul, nem ismeri fel a telefont / kéri hogy dugjam be az USB kábelt ami természetesen megtörtént.
-
Err0r
csendes tag
-
Err0r
csendes tag
Ahhoz nem előfeltétel hogy működjön a telefon? Mert nem indul el.
OTU 1.8.8 azt írja, hogy "No mobile phone was detected" (megjegyzem hogy amíg még működött addig is ezt írta ki valamiért, a régi OTU még működött de az 1.8.8 sajna nem).
Hogy tudom rá visszatenni a gyárit? Ha az megvan onnan már tudom upgrade-elni. -
Err0r
csendes tag
válasz
rbence #10603 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Fastboottal sem indul, csak a bootscreenek villognak váltakozva. Szerintem az történt, hogy a régi rendszert formattálta a telepítő de az új nem települt még fel így nem tud bootolni.
Ha az install.bat filet elindítom akkor azt írja, hogy error:device not found, aztán pingeli a telót de 100 az adatveszteség, majd a promt megáll ott, hogy waiting for device.
Előtte 2.2 volt rajta de az egészet ki akartam törölni mert elegem volt már hogy sosincs a belső memórián hely és nem fogad SMS-t (mindent átpakoltam SD-re és így is).
Legszívesebben formáznám az SD kártyát és egy tök új ROM-ot tennék fel.
-
Err0r
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok, kérlek segítsetek! Letöltöttem a minimal editiont a gépemre és amíg a telefonom kikapcsolt állapotban volt, telepítettem is. Elindult rendesen a telepítő, futott a .bat file, aztán egyszer csak bezárt a fekete ablak. A telefonomat nem tudom most bekapcsolni, csak az android logó és a qltsar-féle logó váltakozva villog, más nem történik.Lehetséges hogy nem futott le végig a telepítő és úgy indítottam el? Valamit jól elszarhattam annyi biztos
USB debuggingot nem kapcsoltam be mivel ki volt a teló kapcsolva telepítés előtt. Hogy tudom a telefont innen resetelni? Tudok rá valami gyári ROMot tenni aztán ezt a telepítést újra megpróbálni?Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged