- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
pècsimunkás #4489 üzenetére
Lehet, hogy csak a média hang van minimálisra állítva (nekem tökéletesen adja a hangot, ha netrádiót hallgatok), esetleg még az lehet, hogy a stream-et nem kapta el és valójában nincs meg a kapcsolat.
Első felvetésemre megoldásként a zenelejátszóban kéne elindítani valamit és ott maxra állítani a hangerőt.
Másodikra, keresni kéne más csatornát, stream-et hátha ott létrejön a kapcsolat.Vibernél is mint a Skype-nál is, ezekszerint csak kihangosítva működik. Régebbi hozzászólásokban ez már lett jelezve, meg más telefonoknál is volt róla szó.
Lefagyás: lehet, hogy sok minden fut egy időben. Én az aku kímélőben, meg a Futó alkalmazásokban szoktam (majd) mindent kilőni, hogy csak a legszükségesebbeket indítsa el. Lehet, hogy neked is érdemes a proci órajelét feltúrbózni (ha ennyire igényes a Viber).
-
imiadmin
őstag
válasz
pècsimunkás #4253 üzenetére
ebay...
-
solarix45
senior tag
válasz
pècsimunkás #2884 üzenetére
Szerintem nézz körül használtak közt, mindig felbukkan egy-egy 918d.
-
Tibitabi
tag
válasz
pècsimunkás #2870 üzenetére
Szia! Az a kérdés, hogy melyik szolgáltatónál és milyen árban. Neked mennyire számít a "d" azaz a két sim kártyás készülék azt nem tudom, én csak az egy sim kártyásokat tudom összehasonlítani, de biztosra veszem, hogy a működési sebességük azonos... (Mondjuk én csak a feltöltő kártyás árakat nézem!)
A mobilarena.hu "benchmark tesztjei" alapján a kettő szinte ugyanazokat az értékeket mutatja (keress rá!). Ezért nyilvánvaló, hogy a Telenor-nál a 14.989.-be kerülő "Telenor One Touch C" (ami egy 985-ös) jobb választás, mivel nagyobb 3,5"-os a kijelzője és vakut is tartalmaz. Ellentétben a T-mobil-nál lévő 918-as 14.990.-be kerül, ha a webshop-ból rendeled.
A tapasztalatom viszont a következő: megrendeltünk az előbb említett T-mobilos OT-918-ast és egy ZTE Kis Plus-t is 19.990.-ért. És bizony a ZTE megér azzal az 5000.- forinttal többet, már a tapintása is sokkal jobb, mivel gumírozott, tapadós bevonattal van ellátva, érezhetően gyorsabb, az internetes oldalakat hamarabb betölti, nagyobb a kijelzője nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokat számít az a pár milliméter is a betűméreteknél. Lényegesen több memória (a Feladatkezelőben általában Alcatel=55Mb, ZTE=240Mb "szabad RAM"), és kicsivel több tárhely, magasabb órajelű processzor. A mobilarena.hu teszt értékek ennél sem hazudtak, tényleg gyorsabb! ( Egyedül ami ellene szól, hogy nincs benne előlapi kamera és vaku sem). De 40 ezer alatt nem is nagyon akad segédfényes teló kártyás csomagban.
Itt egyik sem "d", tehát nem dual sim-es verziójú készülékek!
Szóval, ha olcsó és jó okosteló kell, akkor szerintem 985-ös; ha viszont egy gyorsabb, stabilabb jobb telót akarsz és esetleg nem számít a 2 SIM kártya, akkor a ZTE-t bátran merem ajánlani!
Jó volna tudni honnan vennéd a telefont? Lehet vannak a listában kedvezőbb ajánlatok is! -
fornettisuti
veterán
válasz
pècsimunkás #2870 üzenetére
997D-vel jobban járnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest