- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
válasz
#97716736 #50 üzenetére
A kommenteket olvasva sokan panaszkodtok arra, hogy nincs sok újítás. Legalább annak próbálnánk meg örülni, ami van, évek óta alig történik valami grafika terén. Az út tükröződése szerintem egészen szép, nem a leg valósághűbb dolog, amit el tudok képzelni, de legalább létezik. Az esős út egyébként is szeret tükröződni, nem is beszélve a tócsákról, szóval nem értem a kiakadást. Én inkább attól hullajtom a hajam, hogy a mai napig vannak olyan játékok, ahol a normal + specular száraznak szánt felületen is vizes hatást kelt (UE3 -as címek "előnyben").
Ruby -ról szólva hát... . Látszik, hogy emberközelibb alakot próbáltak készíteni, ez jött össze. A tressFX haj miatt szegény úgy néz ki, mintha korán elhullajtotta volna a haja 50% -át, akkora a homloka, mint egy férfinak. Btw remélem, hogy ezt a tressFX dolgot rövid távon továbbfejlesztik, mert amit a TR -ben mutatott az nem volt túl meggyőző számomra. Első próbálkozásnak jó, de valahogy nem látom benne a profizmust.
Ami egyébként már az első hírben meglepett az az, hogy CE3 -at használnak a demóhoz. Nekem ez egyszerre tűnik reálisnak és lusta lépésnek. Reális, mert egy már elérhető technológiára épít és lusta, mert ha saját demót készítettek volna, akkor lehet, hogy többet is ki tudtak volna hozni a hardverből.
Minden esetre én most azt mondom, hogy várjuk meg mit mutat mozgásban a demó mielőtt nullára leírjuk így gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest