- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Translator
tag
Sziasztok, elmesélem, mit szoptam az ASUS M4A785TD-V EVO-val:
Megvettem, örültem mint majom a farkának, összeraktam, ment rá win7 64k, Unigine elindult rajta (FPS-t a béka segge alatt, persze
), ok, vége az estének.
Másnap progik, updéteket tettem fel.
Harmadnap játszanék, amikor elindult, akkor fekete képernyő, halál.
Másik játékkat dettó. ATI toyshop demó dettó.
Kicsit síkideg voltam, BIOSban semmit nem sikerült basztatni, win7 újrainstall nem segített, hajnal háromkor fekvés.Aztán harmadjára újrainstall, bele a haver 4750-e, játék megy vele, unigine megy vele, demó megy vele, nem win7 baj, akkor wtf?
Egyesével pakolva updéteket kiderült, hogy az "ATK0110 ACPI utility" nevű lófasz driver baszta el nekem a grafikát, most megy minden. Szóval ha ilyet vesztek, ezt ne tegyétek fel vele.
Azóta alaplap hasít, én meg megyek lassan kialudni magam.
Ja és vki szóljon, ha lesz VaporX-es vagy vmi más normális hűtéses 5750, nem sok az a 40 shader meg 4 textúrázó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest