- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Pont annyira, amennyire a divat is hullámokban követi egymást, és nincs új a nap alatt! Most újra a leegyszerűsített dizájn a trendi, akárcsak régebben az AOL esetén. Pár év múlva meg ismét visszaköszön a Vistás glossy, vagy a OSX-es fémes-textúrás felület. A mai autók a lekerekített, áramvonalas formájukkal 30-as 40-es évek autódivatjait tükrözik. Olyan sok variáció nincs.
Ez a weboldal is pont ugyanolyan lecsupaszított, mint a többi hozzá hasonló, mert most éppen ez az uralkodó trend, amit a Google kezdett el terjeszteni pár éve nagy sikerrel. A népnek meg tetszett az óvodás-dizájn.
-
King Unique
titán
látod nekem még erre is van kapacitásom...
amúgy az a lista, azért nem hülyeség, az ok, h kompatibilitás-driverek terén még van mit finomítani a 8-ason, v inkább a 8.1-en, de sokan a rendszer, metro felület kezelhetőségét fikázzák erőteljesen, ami szerintem kicsit túlzó és sok esetben az említett 3 pontra vezethető vissza...
céges környezet, hivatali, kormányzati szerveknél való felhasználás meg megint más, ott sohase a legmodernebb dizájn volt az elsődleges, oda XP, W7, server verziók, linuxok valók, W8 ezen formája inkább home usereknek készült, de ezen szegmensnek megfelelő szerintem, de hallottam olyan cégről ahol a server 2012-t használják elégedetten, pedig az is csempés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest