- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Akkor csak amiatt bezsákolom. Motoros motyók nem mozgattak sose, egy volt annak idején a Moto Racer, nagyon hasonlított a Screamer-re, annak idején a D3D-vel még jónak mondható grafikája is volt, az volt az első és talán utolsó motoros játék amivel többet játszottam. Most nem játszom csak a Rocksmith-el, vagy a tablet mobilomon /Sansa clip-emen sudoku/tetris/passziánsz/spider solitaire azt jónapot. Minden szökőévben előkerül pár napra valami ősi kövület, Diablo2, OpenTTD vagy valami hasonló retro fos aztán annyi.
Nálunk már most hétvége van
(nem, csak perpill nincs elérésem az irodai filejaimhoz, csak email van)
-
Piftuka
veterán
Bátran megveheted.
Én a teljes csomagot megvásároltam, pedig egy-két cím már megvolt ezek közül.
A zöme viszont jó ideje ott volt a kívánságlistámon. És én például mindenek felett az MXGP-re figyeltem fel.
Nem ismerem, de anno a Microsoft féle "Motocross Madness 2" című játékkal kiválóan szórakoztam. Remekül lehetett joystick segítségével irányítani benne a motorokat, és a fizikája, és a játékmenete is nagyon kellemes arányban volt a "koca arcade" és a "hard core szimuláció" között.
Tipikusan az a játék, amiben könnyen tudsz fejlődni, de ahhoz gyakorolni, versenyezni kell.
Ha ez a játék is legalább olyan jó, akkor már megérte.
Hétvégén be is izzítom a Logitech Force Feedback joystick-omat! -
Ez meg ér kb350 forintot? WRC 7 FIA World Rally Championship?
Vannak vele tapasztalatok?
A többiért nem fizetnék, az túl sok. Nem az én ízlésemnek valóak, pályás versenyekre nem vagyok vevő. Project cars qrva jól néz ki meg jónak tűnik, de inkább nyomulnék valami rally-val. Amúgy meg nyugger időkre tápolom be ezeket a cuccokatRemélem 30+ év múlva is mennek majd a steam szerverei
-
pcnet
addikt
Én is megvettem a full pakkot. Nagyon szépen köszönöm a hírt!
-
Chalez
őstag
Ez durva jó ár, szerzem is be a fullos pakkot
-
SidCorky
őstag
Jól értem, hogy 12 euró befizetésével véglegesen megkapom Steamen az összes játékot és kiegészítőt, ami a linken van? WRC 7, NASCAR Heat 4, PC 2, Assetto 12 euróért túl jó dealnek tűnik, hol a buktató?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged