- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
ilyet nekem is küldtek, kb fél éve...
azóta is törölnek
retardált banda... -
JetiRulez
őstag
Szerintem a körlevelek többségét a felhasználók, csak poénból, más idegesítésére küldik tovább.
-
nem_tom
őstag
A MyVIP tele van ilyenekkel. Csak ott az a jó, hogy van külön helye a levelezőben a körleveleknek, szóval le lehet nyugodtan sz*rni és ott hagyni. Senkit nem zavar. Nekem sok száz van már.
-
mephi666
nagyúr
ezt most olvastam üzenőfalon: (szerintem qrvajó)
"Ha van szíved,nem törlöd ki ezt az e-mailt!!!!!
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes "ano-rák"-ban szenved. Apukája; Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajas-zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő-versenyt.
HA VAN SZÍVED, NEM TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT!!!"
-
Én megoldottam. Pár hónappal ezelőtt kiírtam üzenőfalra, hogy aki még egyszer ilyen szemetet küld, kérdezés nélkül törlöm. Eddig 10+ ismerőst töröltem, volt köztük közeli kapcsolat is, de lesz@rom. Ha valaki ilyen hülye, akkor magára vessen. Egy évvel ezelőtt kint volt a gépház blogban, hogy az iwiw soha semmilyen körülmények között nem küld körlevelet vagy üzenetet a felhasználóknak. Minden a gépház blogban jelenik meg. De a sok analfabéta gondolom ezt vagy elolvasni nem tudta és/vagy értelmezni...
-
tkazmer
addikt
látom a biztonság kedvéért az espell is aláírta, a fordítások is elvesznek
-
mephi666
nagyúr
kár, hogy nem lehet kiírni iwiw-en személyes üzenetet, mint msn-en
ha lehetne, kiírnám:
"ha körlevelet küldesz, akkor bizony a jó k*rva anyádat!"
...tényleg az a legnagyobb szívatás benne, hogy a jóhiszemű/naiv emberek meg ráparáznak ezerrel
-
csimave
tag
Vazze, én meg továbbküldtem, hogy ne töröljenek az iwiwről. Aztaquva...
Szerk.: Am. nem
-
Bling95
őstag
énis megkaptam, nemértem minek kell ezeket továbbküldeni, egyértelm hogy nem hivatalos
-
szablya
aktív tag
Én egy antiközösségi terrorista vagyok, hahaha
-
remixboy
tag
én is kaptam már ilyen anno, ment a szemétbe
-
.bableWes
őstag
hülyeség az összes is oldal. a myvipem is csak a napiszar miatt van már meg... levelet meg amugy se nézek
-
samfishR
senior tag
Részben az ilyenek miatt nem látogatom már sem a myvipet, sem az iwiw-et.. Elég volt a sok To:To:To:To:To:To: típusú spamből, bár némelyiken jókat lehetett nevetni
-
Jofi81
őstag
Én is megkaptam, de már nem bosszantom magam rajta, egyszerűen törlöm. Időről időre felbukkannak ezek a kamu levelek, nem értem, hogy miért nem gondolkodnak kicsit az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest