Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz DonElvis #135 üzenetére

Pont az az írás lényege, hogy vannak a férfiak, és az egyéb hímneműek: pasik, fiúk, stb. Ha figyelmesen olvastad az írást, akkor láthatod, hogy én egy férfinak mindent elhiszek. Ezért nem férfi szerepel az idézett részletben. Egyébként meg tudomásom szerint a pasik többsége minden nőneműt a nőként említ, ezért nem variáltam vele.

Olyan valóban létezik, hogy kegyes hazugság, de részemről azt sem szeretem. Ha megkérdezem, hogy hogy áll ez a gatya, akkor azt várom, hogy a kérdezett mondja meg az őszinte véleményét, mert arra vagyok kíváncsi. Ha rosszul áll, azt is mondja meg. Ezt mondjuk tudomásom szerint a női nem nagy része nem szereti. :DDD Egy komolyabb ígéret be nem tartására viszont a szememben csak a vis mayor lehet megfelelő magyarázat.

Azt is pontosan leírtam, hogy a férfi vagy nő meghatározás nálam nem korfüggő. Hogy mások ezt hogy gondolják, az az ő dolguk.

Végül, de nem utolsósorban, azt is leírtam, hogy nem ezen az egy dolgon múlik az, hogy valakit férfinak tartok-e vagy nem, úgyhogy ez a megjegyzésed sem az igazi.

Én is úgy gondolom, hogy nem könnyű Férfinak lenni, de Nőnek sem.

Eszem ágában nincs bántani a férfiakat, mint azt az irományban is elmlítettem, tisztelem a férfiakat. A pasik meg jó haverok lehetnek. :K

Új hozzászólás Aktív témák