Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch

Új hozzászólás Aktív témák
- 

DonElvis
aktív tag
válasz

aggleány

üzenetére
						Figyelmesen olvastam ezt az írásodat is, és azt is amit a bizalomról írtál. Ennek oka, hogy jól írsz, igaz kicsit hozzászólás mágnes szaga van, (mert ez a téma örökzöld) de attól még jó. Ettől függetlenűl ismét elkövetted azt a hibát mint az előbb: "a pasik többsége minden nőneműt a nőként említ, ", számomra ez azt jelenti, hogy nem tiszteled az ellenkező nemet (erről írtam előbb).
Nem tudom, hogy titkot árulok-e el azzal ha elmondom, hogy minden férfi ember számára a pasi szó sértő. Ez olyan, mintha egy hölgyre azt mondanák, hogy picsa. Hidd el, ez nem csak az én becsípődésem, sokakat ismerek akik ugyanígy éreznek, és ugyanúgy mint nálam, egy ilyen mondatszerkezet a közeli búcsút veíti előre.
Gondoltam ezt elmomdani neked, temészetesen minden féle kioktatási és/vagy megántási szándék nélkűl.
A nadrág hogyan áll példa egyedűlálló. Értem úgy, hogy te vagy az egyetlen, akinek valóban az őszinte vélemény kell. Igazából hiszem is, de inkább nem.
Arra pedig igazán kiváncsi lennék, hogy a szavahihetőség és a megízhatóság mellett, szertinted mitől férfi a férfi, hiszen az írásod leginkább erre volt kihegyezve. Hallottam már pár érdekes és őszinte választ ezzel kapcsolatban, a tiéd is érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő