Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonElvis

aktív tag

válasz aggleány #141 üzenetére

Figyelmesen olvastam ezt az írásodat is, és azt is amit a bizalomról írtál. Ennek oka, hogy jól írsz, igaz kicsit hozzászólás mágnes szaga van, (mert ez a téma örökzöld) de attól még jó. Ettől függetlenűl ismét elkövetted azt a hibát mint az előbb: "a pasik többsége minden nőneműt a nőként említ, ", számomra ez azt jelenti, hogy nem tiszteled az ellenkező nemet (erről írtam előbb).

Nem tudom, hogy titkot árulok-e el azzal ha elmondom, hogy minden férfi ember számára a pasi szó sértő. Ez olyan, mintha egy hölgyre azt mondanák, hogy picsa. Hidd el, ez nem csak az én becsípődésem, sokakat ismerek akik ugyanígy éreznek, és ugyanúgy mint nálam, egy ilyen mondatszerkezet a közeli búcsút veíti előre.

Gondoltam ezt elmomdani neked, temészetesen minden féle kioktatási és/vagy megántási szándék nélkűl.

A nadrág hogyan áll példa egyedűlálló. Értem úgy, hogy te vagy az egyetlen, akinek valóban az őszinte vélemény kell. Igazából hiszem is, de inkább nem.

Arra pedig igazán kiváncsi lennék, hogy a szavahihetőség és a megízhatóság mellett, szertinted mitől férfi a férfi, hiszen az írásod leginkább erre volt kihegyezve. Hallottam már pár érdekes és őszinte választ ezzel kapcsolatban, a tiéd is érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák